Collectione.shop

Alle reviews

Collectione.shop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Collectione.shop

Als je aan het bouwen bent, ben je in de meeste gevallen bezig met het interieur. Vaak wordt meer aandacht gegeven aan de muren en de vloeren. Maar een van de belangrijke zaken hierbij is verlichting. Een woning of ruimte verlichten hoef niet even gemakkelijk te gaan. Daarom zijn er deskundige bedrijven die gespecialiseerd zijn in verlichting. Lees daarom op onze website de ervaringen van klanten die eerder goede verlichting hebben aangeschaft. Dit zal jou helpen om je keuze te maken voor wat je naar op zoek bent.

Over Collectione
Collectione is opgericht met als doel zich te specialiseren in verlichting in de woonbranche en het leveren van meubels en woonaccessoires. De collectie van het bedrijf bestaat uit verschillende woonstijlen. Het begint bij hip, trendy tot zelf landelijke producten. De kleuren die het bedrijf biedt zijn egale naturel kleuren tot fashionable seizoenskleuren. Het bedrijf dat in Venlo gevestigd is, heeft al ruim 25 jaar ervaring met de begeleiding van klanten bij het kiezen van de juiste lamp voor het huis.

Producten en diensten van Collectione
Het bedrijf heeft een groot aanbod van verschillende verlichting. Deze lampen zijn allemaal in verschillende kleuren, materialen, stijlen en maten. Voornamelijk binnenverlichting is waarop het bedrijf zich focust. Op de webshop worden meer dan 1000 verschillende lampen gepresenteerd aan de klant. Hieronder vallen; hanglampen, vloerlampen, plafondlampen, tafellampen, wandlampen en kroonluchters. De verschillende stijlen; groot of klein, Scandinavisch, modern of klassiek zijn allemaal keuzes die de klant kan maken. De klant wordt steeds aangesproken door de uitgebreide collectie van Collectione en snelle levertijden die het bedrijf biedt.

De verlichting van Collectione bestaat allemaal uit led lampen, die duurzaam en energiezuinig zijn. Uit het assortiment van de led lampen kan de klant dan kiezen tussen transparant en goud. Hiernaast bestaat de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende vormen zoals: piramide, peer, piramide, druppel, rond, bullet of flame.

Het team van Collectione staat dagelijks klaar om nieuwe trends binnen de woonbranche te bekijken. Het assortiment is daarom altijd up- to- date. Als je de juiste verlichting nog niet heeft gevonden, kun je het beste gebruik maken van het team dat advies geeft op elk gebied van verlichting. Er kan dagelijks contact worden opgenomen met het bedrijf. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9.00u tot 17.00u. Het kan telefonisch of per mail en zelfs ook via de website door een formulier in te vullen.

Complementen, klachten en tips voor Collectione
Heb je complimenten, klachten of tips voor het bedrijf? Aarzel niet om jouw ervaring achter te laten op onze website. Heb je wel eens jouw woning ingericht met verlichting of woonaccessoires van Collectione? Heb je gebruik gemaakt van hun advies diensten? Heb je weleens hulp gehad van de klantenservice? Hoe heb je de klantenservice ervaren? Heb je de juiste begeleiding gehad van het team? Aarzel dan niet om een review en beoordeling achter te laten. Doordat klanten jouw review zullen lezen, worden ze in de toekomst geholpen om een betere keuze te maken voor de producten en diensten van Collectione.