Cofaro.com

Alle reviews

Cofaro.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Cofaro.com

Je hebt best na het bouwen keukenproducten nodig of wil je een nieuwe aankoop doen voor je woning. Dit alles kun je bij Cofaro kopen. Heb je wat meer informatie nodig om zo verzekerd te zijn van je aankoop? Dan kun je gerust reviews en beoordelingen lezen op onze website. Deze reviews hebben klanten achtergelaten die ervaring hebben met producten van Cofaro en haar dienstverlening. Zo kan je interesse vergroot worden.

Over Cofaro

Cofaro is opgericht in 2009 en is een snelgroeiend bedrijf. Het hoofdkantoor en magazijnen zijn gevestigd in Nederland en Maastricht. Wekelijks worden er duizenden pakketten verzonden. Het bedrijf is gespecialiseerd in keukenproducten. Hiernaast opereert het bedrijf met 6 merken die kwaliteit garanderen. Hierdoor komen steeds enkele producten in de spotlight. Kranen, spoelbakken, verlichting en inbouwprullenbak zijn producten die hoog staan op de website. Dit helpt het bedrijf een compleet programma te bieden aan klanten. Door klanten steeds nieuwe producten te laten zien, wordt de interesse gewekt. Zo kun je bij Cofaro elke gewenste product vinden die op de juiste plaats hoort in je huis.

Producten en diensten van Cofaro
Bij Cofaro kun je spoelbakken, keukenkranen, afvalemmers, stopcontacten, bestekbakken en nog veel meer vinden. Het bedrijf doet er ook alles aan om kruidenrekken, snijplanken en messenblokken aan te leveren. Zij bieden een compleet programma aan van huis- en keukenproducten die je eigenlijk nergens kunt vinden. De producten van Cofaro kun je niet in elke winkel vinden. Ook wordt het assortiment van Cofaro steeds uitgebreid en vernieuwd. Zo wordt ervoor gezorgd dat de producten uiteindelijk aan de juiste eisen voldoen.

Het menu bovenaan de website geeft je de optie om een specifiek merk op te zoeken. Hiervoor is ook de zoekfunctie beschikbaar. Mocht je een product hebben gevonden naar keuze, kun je het doen in je winkelwagen. Deze wordt bewaard zolang je het venster niet sluit. Om een bestelling te plaatsen kun je ook op de website je gegevens invullen en verzenden. Hierna kun je een betaalmethode plaatsen en jouw bestelling controleren. Zolang je bestelling klaar is ontvang je een melding dat je bestelling opgehaald kan worden. Hiernaast biedt het bedrijf de mogelijkheid voor gratis levering bij een aankoop boven 50 euro. Mocht je jouw bestelling toch niet goed vinden, dan krijg je 30 dagen bedenktijd.

Voor het wijzigen of annuleren van bestellingen kan contact worden opgenomen met de klantenservice via het opgegeven emailadres of de telefoonnummers op de website. De klantenservice kan elke klant van dienst zijn op de werkdagen in de week.

Complimenten, klachten en tips
Wil je graag meer vertellen wat je vind van de producten van het bedrijf? Wil je een aanrader zijn voor anderen? Werken de producten die je hebt aangeschaft goed? Wat vind je van de klanten service? Heb je de juiste bestelling ontvangen? Jouw informatie is voor anderen zeker waardevol. Jouw review maakt het gemakkelijker voor andere toekomstige klanten om de juiste keuze te maken. Jouw ervaring helpt iedere keer om anderen te stimuleren producten te kiezen waar zij allang naar op zoek waren.