Canon reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Canon

Jij hebt vast wel eens gehoord van het bedrijf Canon? Wie niet, toch? Dit bedrijf is ontzettend veelzijdig met de producten die zij bieden. Van camera's, printers, videocamera's tot inkt. Het bedrijf Canon heeft een hoop! Neem vooral even een kijkje op hun website canon.nl.

Het is waar dat voordat je in een bedrijf investeert of iets koopt, je wilt weten of het bedrijf geloofwaardig is. Om te zien of ze betrouwbaar zijn, kun je deze reviews lezen.

Wat is Canon?

Canon is een Japanse multinational die gespecialiseerd is in beeldvorming en informatietechnologie. De cameradivisie van Canon is een van de grootste camerafabrikanten ter wereld, met vanaf 2005 ongeveer de helft van alle wereldwijd verkochte digitale spiegelreflexcamera's. Canon verkoopt ook digitale videocamcorders, fotocamera's, kopieerapparaten, computerprinters, faxapparaten en andere kantoorapparatuur. Canon werd in 1937 opgericht door Goro Yoshida, voornamelijk om een alternatief te ontwikkelen voor de Leica rangefinder camera, die in de jaren 1930 populair was geworden onder professionele fotografen, maar destijds te duur was voor de meeste mensen.

De naam van het bedrijf komt van de voornaam "Kwanon", die de oprichter had afgeleid van de voornaam van zijn vader "Aoyama Kyūnosuke".

Producten en diensten van Canon

Canon verkoopt onder meer: videocamera's, fotocamera's, printers, inkt, papier, toner en ze hebben onlangs een nieuw product op de markt gezet dat gaat bij de naam "Draagbare Canon Zoemini 2-kleurenfotoprinter". Deze handige gadget laat je foto's direct printen. Het is een miniprinter die in je broekzak past.

Canon heeft een website, maar ook honderden fysieke winkels wereldwijd.

Voor de rest biedt Canon gratis bezorging aan bij bestellingen vanaf 30 euro. Je krijgt 2 jaar fabrieksgarantie.

De producten die je online koopt bij Canon zullen binnen 2 tot 3 werkdagen arriveren.

Canon retour- en garantiebeleid

Voor artikelen die rechtstreeks bij Canon zijn gekocht, komt je retour in aanmerking om binnen 30 dagen na de aankoopdatum te worden geaccepteerd en wordt het volledige bedrag terugbetaald. Ga voor meer informatie naar hun website en lees de volledige voorwaarden van het beleid.

Vraag de pakketdienst om een verzendbewijs voordat je je retourzending verstuurt en bewaar dit. Dit is vereist door Canon als het pakket zoekraakt.

Mail de volgende informatie naar store.nl@cc.canon-europe.com wanneer je een retour of omruiling aanvraagt: je naam, bestelnummer, telefoonnummer en details van het product dat je wilt retourneren of omruilen. Wij kunnen het dan snel verwerken.

Als je het artikel binnen de gestelde termijn terugstuurt, zorgt Canon ervoor dat je een retourlabel en -formulier toegestuurd krijgt. Doe dit om je pakket en volg de instructies voor het terugsturen om je retourzending te verwerken.

Bij Canon gekochte artikelen moeten opnieuw verkoopbaar zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd, inclusief de inhoud van de doos, handleidingen en kabels. De artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn.

Canon biedt een 30 dagen geld-terug garantie bij aankoop van producten van hun website. De retourperiode van 30 dagen gaat in op de dag nadat je het laatste product van je bestelling hebt ontvangen. Zodra de terugbetaling is verwerkt, krijg je van Canon bericht. Bekijk hun volledige voorwaarden voor meer info.

Als je online of telefonisch een bestelling plaatst, heb je wettelijk recht op volledige terugbetaling binnen 30 dagen na ontvangst.

De volgende artikelen kunnen niet worden geannuleerd, vergoed of geruild (tenzij ze defect zijn of niet aan de beschrijving voldoen): Geopende inkt- en tonercartridges.

Klantenservice van Canon

Je kunt Canon een e-mailen via store.nl@cc.canon-europe.com

Of als je liever een belletje wilt plegen, dan kan je Canon op dit nummer bereiken: +31 20 721 9103

De klantenservice van Canon is op werkdagen geopend tussen 9:00 en 17:00 uur (gesloten in het weekend en op feestdagen).

De medewerkers van Canon streven ernaar om te binnen drie tot vijf werkdagen antwoorden.

Facebook: https://web.facebook.com/CanonNederland/?_rdc=1&_rdr

Twitter

: https://twitter.com/canonnederland?lang=en

Instagram

: https://www.instagram.com/canonnederland/?hl=en

Reviews en ervaringen met Canon

Heb je onlangs iets bij Canon gekocht? Beviel de service je? Zou je het andere mensen aanraden? Deel je ervaring om anderen te helpen de juiste keuze te maken bij de aankoop. Als je nog niets gekocht hebt, dan kun je hier de beoordelingen over Canon vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review