Cameraland

Alle reviews

Cameraland

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Cameraland

Voor iedereen die wel eens een camera heeft gekocht is de vraag niet alleen welke camera je koopt maar ook waar je die koopt. We zijn dan ook benieuwd wat jouw ervaring is met Cameraland. Doordat je jouw ervaring deelt met anderen kun je ze helpen bij het kiezen van de juiste winkel.

Cameraland is een winkel waar je camera’s,camera-apparatuur en accessoires kunt kopen. De winkel bied een ruim assortiment aan apparatuur, ook voor de professionele fotograaf. De medewerker staan hun klanten graag bij met hun jarenlange ervaring.

We zijn benieuwd wat jouw mening is over dit bedrijf. Door het delen van je mening kunnen anderen makkelijker bepalen of ze al dan niet een product zullen aanschaffen bij Cameraland. De keuze aan winkels is vrij groot, daarom is het fijn als je van anderen hoort wat hun mening is.

Over Cameraland
Cameraland werd in 2005 opgericht als fysieke winkel in Alkmaar. Met de jarenlange kennis en kunde staat het deskundige personeel mensen bij met raad en daad. Voor cameraliefhebbers en professionals is deze winkel een droom omdat ze werkelijk bijna alles hebben. Of je nu op reis gaat, familiekiekjes wil maken of natuurfotograaf bent. 

Het bedrijf wil zich onderscheiden door niet alleen camera’s aan te bieden maar ook bijna alles accessoires op voorraad te hebben. Daarnaast hebben ze een complete fotostudio waar je nieuwe apparatuur kunt testen. Dit is iets wat je bij andere winkels niet ziet. 

De grote trots van het bedrijf zijn de medewerkers. Het is een team van experts en camera-liefhebbers die ieder ook nog eens hun eigen specialisme hebben. Hun motto is dan ook “Onze medewerkers weten veel, ons team weet alles!’. Kortom, ze zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Producten en diensten van Cameraland
Je kunt bij Cameraland alle denkbare apparatuur en accessoires kopen voor film en fotografie. Daarnaast kun je bij ze terecht voor workshops op locatie. En mocht je wat inspiratie nodig hebben dan kun je de hun blogs lezen op de website. Zo geven ze tips over bruidsfotografie en reviews van nieuwe producten.

Het is heel eenvoudig om een product te bestellen in de webshop van Cameraland en er is ruime keuze. Klik op de categorie om de producten te bekijken. Bovenaan de pagina vind je de producten die Cameraland de beste acht. Naast foto’s van de producten vind je ook duidelijke specificaties, de prijs en reviews van andere klanten. 

De meeste camera's en cameraproducten hebben een behoorlijk prijskaartje. Je kunt er bij Cameraland daarom voor kiezen om artikelen niet direct maar in termijnen of achteraf te betalen. Dit geeft je wat meer ruimte om het bedrag bij elkaar te krijgen terwijl je al wel kunt genieten van het product. Er zijn wel extra kosten verbonden aan het betalen in termijnen.

Ervaringen, klachten en tips over Cameraland
We zijn heel benieuwd wat je vind van de service en kwaliteit van Cameraland. Potentiële nieuwe klanten zullen je hier heel dankbaar voor zijn. Het maken van een keuze is namelijk een stuk makkelijker als je weet dat een bedrijf in orde is en anderen hier graag hun producten kopen.