Budgetlight

Alle reviews

Budgetlight

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Budgetlight

Op zoek naar een nieuwe webshop waar u verlichting kunt kopen? Dan bent u bij Budgetlight aan het juiste adres. Zij zijn namelijk een groothandel in verlichting, ze leveren deze verlichting aan zowel particulieren als bedrijven. Ze hebben een breed assortiment aan A-merken voor u beschikbaar. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Budgetlight lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over Budgetlight
Budgetlight werd opgericht in het jaar 1998 en is sinds dat jaar een toonaangevende groothandel in verlichting. In het begin van het bedrijf hadden zij alleen fysieke winkels, inmiddels doen zij bijna alles online vanuit hun hoofdkantoor in Helmond en leveren zij vanuit hun magazijn in Eindhoven. U kunt het magazijn en het hoofdkantoor nog wel bezoeken om te winkelen. Naast het verkopen van verlichting draagt Budgetlight graag een steentje bij aan een schoner en beter milieu. Dat doen zij door het aanbieden van energiezuinige en duurzame LED verlichting. Dit zorgt bij de klanten van het bedrijf voor een lagere energierekening en een groenere leefomgeving. 

Producten en Diensten van Budgetlight
Vandaag de dag is Budgetlight één van de grootste webshops in Nederland op het gebied van verlichting en lichtbronnen. Het bedrijf zegt zelf dat zij dit bereikt hebben door de deskundigheid van hun medewerkers. Dagelijks geven zij klanten namelijk graag een gedegen en professioneel advis over verlichting. Met alle vragen en opmerkingen die zij vanuit hun klanten krijgen zorgen ze ervoor dat hun dienstverlening blijft verbeteren. Qua verzending krijgt u pas gratis verzending als u een bestelling plaatst boven de 121 euro. Als u hier onder blijft krijgt u verzendkosten berekend van 6,95 euro. 

De naam zegt het misschien al, maar Budgetlight biedt verlichting aan voor "budget" prijzen. Daarmee willen zij zich onderscheiden van andere bedrijven die zich specialiseren in verlichting. Hun slogan is "Budgetlight is er voor iedereen!" Omdat zij willen uitstralen dat Budgetlight er daadwerkelijk voor iedereen is geven zij op al hun producten een all-in garantie. Deze varieert van één jaar tot in sommige gevallen wel vijf jaar. Het bedrijf biedt voornamelijk A-merken aan, voorbeelden hiervan zijn het bekende Philips, Osram, Noxion en Ledvance. Van Philips en Osram bieden zij voornamelijk verlichting aan en van Noxion en Ledvance voornamelijk armaturen. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Budgetlight
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Budgetlight? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Budgetlight op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Budgetlight vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Budgetlight of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Budgetlight nu achter.