Brievenbusdirect.nl

Alle reviews

Brievenbusdirect.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Brievenbusdirect.nl

Op zoek naar een brievenbus? Alhoewel de brievenbus het voor de particulieren bijna heeft afgedaan is de brievenbus voor bedrijven nog steeds heel erg belangrijk. In de tijd van Messenger, zoom, facebook en TikTok wordt er nog maar weinig op de post gedaan. Op het internet bestelde pakketjes passen niet door de gleuf, maar voor bedrijven zijn de postbrievenbussen nog steeds onmisbaar. Ondanks dat heel veel administratie en correspondentie vandaag de dag via het internet plaatsvind, is het soms noodzakelijk om documenten toe te sturen, folders en andere zaken van papier. Bent u op zoek naar een postkast? Brievenbusdirect.nl heeft een groot aanbod aan postbussystemen. Lees hier op ReviewsBird.nl wat u van dit bedrijf mag verwachten. Op onze site treft u een korte info over het bedrijf zelf, een omschrijving van de producten en diensten die het bedrijft levert, maar het draait allemaal om de beoordelingen van mensen zoals u en ik. Klanten die hun review achterlaten. Wilt u meewerken om van onze site de beste en meest volledige reviewsite te maken? Laat dan ook uw persoonlijke ervaring bij ons achter!

Over Brievenbusdirect.nl
Brievenbusdirect.nl is onderdeel van Noviostores.nl, een bedrijf wat een aantal verschillende product- en/of merkgerichte webshops heeft in Nederland. Het is opgericht in 2015, en sindsdien ook aangesloten bij Webshop Keurmerk. Andere webshops van Noviostores.nl zijn deurbeslagdirect.nl, afvalbakdirect.nl, sanitaircentre.nl, mediclinicsonline.nl, kapstokkendirect.nl, tuinkasdirect.nl, kluizencentre.nl en 1001LEDlampen.nl. Het bedrijf staat geregistreerd in Nijmegen en er zijn verschillende manieren om direct contact met de medewerkers op te nemen, zoals via de telefoon, email en WhatsApp.

Producten en Diensten van Brievenbusdirect.nl
Brievenbusdirect.nl levert postkast systemen en brievenbussen voor op kantoor. Op de website worden een grote hoeveelheid verschillende brievenbussystemen aangeboden zoals post opvangbakken, tochtkleppen, design brievenbussen van topmerken, wandbrievenbussen, staande brievenbussen en ga zo maar door. Omdat het bedrijf een directe samenwerking heeft met fabrikanten van postunits is het mogelijk om zelf uw eigen brievenbussysteem te ontwerpen. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis bezorgt. Er geldt een ‘niet goed geld terug” termijn van 14 dagen en er is een onafhankelijke geschillencommissie die, wanneer u niet tevreden bent over het afgeleverde product, kunnen bemiddelen met het conflict met de leverancier op te lossen. 

Complimenten, Klachten en Tips over Brievenbusdirect.nl
Ook al leven we in een tijd van minder papier gebruiken en worden tegenwoordig de meeste brieven, afschriften en nieuwsletters digitaal verzonden, toch zijn de brievenbussen nog niet helemaal overbodig. Vooral in de zakenwereld worden nog steeds papieren documenten en pakjes per post heen en weer gestuurd. Het hebben van een goed postbus systeem is daarom vooral voor de zakenwereld heel erg belangrijk. Brievenbus.nl zegt hiervoor de oplossing te bieden. Heeft u een brievenbus op maat laten maken bij dit bedrijf? Of heeft u wellicht een van de standaard brievenbussen thuis laten bezorgen? Laat ons weten wat u vindt van de kwaliteit, de prijs en de service. Uw ervaringen kunnen anderen helpen te beslissen om wel of geen bestelling bij dit bedrijf te plaatsen. Op ReviewsBird.nl gaat het met name om de beoordelingen van echte klanten, zodat u zich een beter beeld kunt vormen van het bedrijf achter de webshop!