Bouwbestel

Alle reviews

Bouwbestel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Bouwbestel

Gaat u binnenkort verbouwen of werkt u wellicht in de bouw? Dan bent u bij Bouwbestel aan het juiste adres. Bouwbestel is een online bouwmarkt en bouwmaterialen groothandel, u kunt in de online shop een ruim assortiment vinden aan bouwmaterialen. Met de jarenlange ervaring van het bedrijf kunnen zij u, naast producten verkopen, ook op maat advies leveren voor uw bouwproject. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken, dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over Bouwbestel
Het bedrijf werd opgericht in het jaar 2007 en maakt onderdeel uit van het moederbedrijf Uniebouw Webshops B.V. uit Berlicum. Het bedrijf is actief in Nederland en België, in Nederland zijn zij actief onder Bouwbestel.nl en in België zijn zij actief onder Bouwbestel.be. In beide landen is het bedrijf alleen online actief, zij zijn dus een echte online webshop zonder fysieke winkels. De missie van het bedrijf is: professionele kwaliteit, goede service en professioneel advies voor een scherpe prijs. Het team achter het bedrijf is dan ook volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. De klandizie bestaat daarom nu grotendeels uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Producten en Diensten van Bouwbestel
Maar hoe onderscheidt Bouwbestel zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Allereerst biedt Bouwbestel een ruim assortiment aan van over de dertig duizend bouwmaterialen en bouw gerelateerde producten (denk hierbij ook aan werkkleding en werkschoenen). Daarnaast biedt het bedrijf alleen professionele bouwmaterialen aan, dit kunt u terug zien in het eindresultaat, het plezier en de uiteindelijke levensduur van uw klus. De bouwmaterialen van het bedrijf zijn makkelijk online te bestellen en worden gratis thuisbezorgd vanaf een bedrag van 550 euro inclusief BTW. Het bedrijf probeert zich te baseren op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang zijn. 

Als u vragen heeft over uw klus of over bepaalde materialen op de website kunt u ook altijd contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Achter het bedrijf schuilt namelijk een team met jarenlange ervaring die u graag helpen met de juiste bouwmaterialen aan te schaffe en met het juiste advies. Een ander doel van het bedrijf is namelijk om uw vertrouwen te winnen door de beste service aan te bieden die er in de bedrijfstak van het bedrijf bestaat, zelfs als alles online gaat. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Bouwbestel
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Bouwbestel? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Bouwbestel op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Bouwbestel vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Bouwbestel of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Bouwbestel nu achter.