Boohoo.com

Alle reviews

Boohoo.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Boohoo.com

Op deze website kan je reviews en beoordelingen lezen voor het merk Boohoo, een online modewinkel. Het kan altijd helpen reviews te lezen zodat je zeker weet dat het veilig is om te bestellen en zodat je zeker weet dat je je bestelling wel zal aankrijgen. Maar niet alleen daarvoor kan het lezen van reviews lezen nuttig zijn, denk maar bijvoorbeeld aan dat topje dat je zag online en dat er heel mooi uitzag. Ziet het topje er wel hetzelfde uit in het echt? Valt het ook wel goed in het echt? Is de kwaliteit wel goed? Je kan het hier allemaal lezen…

Over Boohoo
Boohoo is opgericht in 2006 door Mahmud Kamani en Carol Kane en is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en ging internationaal in 2016. Ondertussen leveren ze al in meer dan Het is een online modewinkel, gericht op 16-30-jarigen. Er is een vrouwenafdeling te vinden op de website, net zoals een mannenafdeling. Elke week breidt het bedrijf zijn assortiment uit met ongeveer 500 nieuwe artikelen. Kleding, schoenen en accessoires zoals zonnebrillen etc kunnen mannen allemaal vinden op de site. Vrouwen kunnen er ook terecht voor; kleding, accessoires, schoenen maar ook voor skincare, haircare, makeup en andere beauty producten. Activewear voor beide is ook te vinden op Boohoo.

Op de site is er een aparte afdeling ‘For The Future’ te vinden, op deze afdeling kan je kleding vinden die zijn gemaakt van gerecycleerde stoffen. Ook biedt het bedrijf de mogelijkheid om jouw oude kleren, schoenen en accessoires die je niet meer nodig hebt te ‘dumpen’ in de ‘Regain’ applicatie en in ruil ervoor kan je genieten van de kortingen die je krijgt.   

Producten en Services bij Boohoo
Boohoo biedt klanten een paar mogelijkheden om te kopen bij ze. Betalingen kunnen gebeuren aan de hand van cadeaukaarten maar ook door gewone betaalkaarten zoals een kredietkaart, debitkaart, via, PayPal, AmericanExpress, Klarna, Clearpay en La Buy.

Naast een betaalmethode te kiezen moet je ook een leveringsmethode kiezen. Hoewel het niet te lang zou mogen duren om er een te kiezen aangezien er maar 1 optie is: International delivery. Deze methode kost £6.99 wat omgezet naar euro €8,08 is. Deze levering kan tot 16 dagen duren voor dat je jouw items in handen krijgt. Oh en als de totaalprijs meer is dan €25 dan is de verzending gratis!

Niet tevreden met jouw bestelling?
Je bent niet tevreden met jouw ontvangen items, wat nu? Nu, je zou een paar dingen kunnen doen zoals de items weggeven, ze weggooien, ze verscheuren en kapot maken maar daarmee krijg je natuurlijk jouw geld niet terug. Nu, om jouw geld terug te krijgen voor jouw bestelling moet je de bestelling terugsturen naar de Boohoo. Je krijgt 28 vanaf de dag dat je het pakketje ontvangt om het terug te sturen. Helaas zullen de terugstuur kosten voor eigen rekening zijn (wat voor iedereen verschillend kan zijn). Om de prijs te weten zal je dus even moeten informeren bij jouw postkantoor.

Complimenten, klachten en tips voor Boohoo
Ervaringen delen is altijd een mooi gebaar, zeker als het andere een hoop zorgen en geld kan besparen. Laat ons weten wat jij van Boohoo vindt en help anderen beslissingen te maken. Zo weet iedereen waar ze aan toe zijn wanneer ze producten kopen bij dit bedrijf.