Bikeinn

Alle reviews

Bikeinn

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Bikeinn

 

 

Als fietsliefhebber bestel je vast wel eens onderdelen of kleding op het internet. We zijn dan ook benieuwd of je ervaring hebt met de online fietswinkel Bikeinn? Door jouw ervaring met ons te delen kun je anderen helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing. We horen graag of jouw ervaring zo goed is dat je van plan bent om nogmaals iets te bestellen bij deze winkel.

Bikeinn is een online fietswinkel waar je alles kunt kopen dat je als echte fietsliefhebber nodig hebt. Van fietskleding en fietshelmen tot fietsonderdelen en navigatieapparatuur. Het bedrijf heeft zijn basis in Spanje, maar verzend door heel Europa.

Laat ons weten wat jouw ervaring is zodat je anderen kunt helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing. Het is voor anderen fijn om te horen wat jouw mening is zodat eventuele vragen worden weggenomen.

Over Bikeinn
Bikeinn is een online fietswinkel met een breed assortiment aan fietsonderdelen, kleding en fietsen. Het bedrijf is onderdeel van het grote sportmerk Tradeinn. Dit bedrijf is gevestigd in Spanje en richt zich op elke denkbare sport in de wereld. Zo hebben ze naast een fiets winkel ook winkels voor duikbenodigdheden, tennis, wintersport, duiken, surfen en voetballen. 

Tradeinn heeft 17 fysieke winkels in Europa met meer 1 miljoen producten van meer dan 1500 topmerken. Verzendingen worden naar alle landen in de wereld verstuurd en dagelijks gaan er wel zo’n 18.000 pakketjes de deur uit. Al deze pakketjes komen van het hoofdpakhuis in Girona, Spanje.

Het bedrijf wil niet alleen winst maken maar ook bouwen aan een betere toekomst. Niet alleen zijn ze constant op zoek naar producten en diensten waar hun klanten behoeften aan hebben, ze helpen ook goede doelen. Zo steunen ze Oxfam en Aecc, een organisatie die strijd tegen kanker. 

Producten en diensten van Bikeinn
Bij deze online fietswinkel kun je alles kopen op het gebied van recreatief en sportief fietsen. De experts en fietsfanaten van Bikeinn hebben de beste merken en producten in hun assortiment opgenomen zodat jouw fietsplezier gegarandeerd is. 

Bij Bikeinn worden onder andere de bekende merken Garmin, Shimano, Specialized, Maxxis, Scott en Santini verkocht. Om een artikel te kiezen ga je simpelweg naar de juiste categorie op de website en kiest jouw product uit. Bij veel van de producten staan ook reviews vermeld zodat je een goed beeld hebt van de kwaliteit. 

Op de website staat, als het gaat om fietskleding, ook duidelijk aangegeven hoe je de maat moet kiezen en wanneer je product ongeveer geleverd wordt. Ondanks dat de producten uit Spanje komen, wordt je bestelling meestal binnen een paar dagen geleverd. Je kan er ook voor kiezen om pas achteraf te betalen zodat je direct kunt genieten van je aankoop.

Ervaringen, klachten en tips over Bikeinn
We zijn heel benieuwd of jij wel eens producten hebt besteld bij deze online winkel en wat je ervan vond. Raad je anderen aan om fiets producten te kopen bij deze winkel? Jouw advies hierin kan voor anderen de doorslag geven bij het maken van een keuze.