bergmans lommel reviews en ervaringen van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

bergmans lommel

Online kleding kopen kan enorm leuk zijn. Lekker alle zomerjurken bekijken voor jezelf of je dochter, en meteen maar even een mooi overhemd voor pappa! Weet jij hoe je kan zien of je een online webshop kunt vertrouwen of niet? Een van de manieren om inzicht te krijgen over de webshop waar je je geld wilt gaan spenderen is het lezen van reviews. Reviews zijn kleine stukjes tekst waarin mensen die al eens eerder ervaring hebben met een bepaalde webshop hierover vertellen. Op onze website ReviewsBird zijn wij druk doende zoveel mogelijk online webshops te beschrijven, zodat u en andere consumenten uw ervaringen over deze bepaalde winkels met elkaar kunnen delen.

Over Bergmans Fashionoutlet
In 1968 opende Jan Bergmans zijn eerste winkel met de naam Legerstock. Ze begonnen met de verkoop van kampeer- en legerartikelen, en wisten al snel naar voor zich te maken. Eind jaren '70 beginnen ze met het verkopen van spijkerbroeken, werk- en legerkleding. Ze kopen grote partijen in waardoor de kleding met hoge kortingen kunnen verkocht. Het werd een enorm succes en in de jaren '80 en '90 zijn ze zich volledig gaan richten op mode en fashion. In het jaar 2005 begonnen ze met de webshop. De fysieke winkel staat in Lommer, en is 1.600 m2 groot. Er is een grote parkeerplaats bij het gebouw.

De webshop heeft een telefonische klantenservice en een chat. Er zijn voldoende betalingsmiddelen op de webshop opgenomen. Alle bestellingen worden binnen 24 uur thuis bezorgd. De retourneringsvoorwaarden staan duidelijk beschreven op de website, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Bij bestellingen in Nederland boven de 50 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Producten en diensten van Bergmans Fasionoutlet
Bij Bergmans Outlet worden meer dan 500 modellen jeans aangeboden. Daarnaast is er een enorm grote collectie aan kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Door goede contacten met de verschillende leveranciers en het inkopen van grote bulkpartijen kan de kleding tegen grote kortingen worden aangeboden. Soms oplopend tot 60% van de normale winkelprijs. Het gaat altijd om de nieuwste collectie jeans, truien, jurkjes, shirts, jassen en rokjes die op dat moment in de mode zijn. De winkel in Lommer is iedere dag geopend en er zijn maar liefst 500 medewerkers die je kunnen helpen met het maken van je keuze. Ze verkopen producten van bekende merken zoals ONLY, Calvin Klein, Cars, Tommy Hilfiger, Vero Moda, G-Star en Guess, maar ook van nieuwe ontwerpers zoals Dztrezzed ,Purewhite, Mbym, Yaya, en Superdry.

Complimenten, klachten en tips over Bergmans Fashionoutlet
Je herkent het vast wel: de frustrerende zoektocht naar de perfect zittende jeans. De ene is ie te krap of te kort, en de andere heeft een raar model met wijde pijpen of een kleur die je niet aanstaat. Bij Bergmans Fashion Outlet bieden ze zoveel keuze, dat er haast wel iets moet tussen zitten. Heeft u wel eens een spijkerbroek of schoenen bij Bergmans Fashion Outlet gekocht? Bent u naar de winkel in Lommer gegaan, of heeft u dit gedaan via de webshop? Vertel ons over uw ervaringen in een persoonlijke review waarin u de shop een eerlijke beoordeling geeft. Zo worden we allemaal een stukje wijzer.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review