Bergmans Fashionoutlet

Alle reviews

Bergmans Fashionoutlet

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Bergmans Fashionoutlet

Online shoppen wordt met de jaren steeds populairder en steeds makkelijker. De producten zijn steeds sneller bij ons geleverd en als het niet bevalt kunnen we het ook snel weer retour sturen. Wel is het bij online bestellen erg belangrijk dat de webshop betrouwbaar is. Reviews en beoordelingen van andere helpen bij het evalueren van de betrouwbaarheid van een webshop, daarom is het essentieel om reviews van een webshop door te nemen voor u iets besteld. Met name webshops die kleding verkopen kunnen zich makkelijk voordoen als betrouwbaar ook al zijn ze dat niet altijd.

Over Bregmans Fashionoutlet
Bergmans Fashionoutlet is een familiebedrijf dat al 53 jaar bestaat, ze hechten veel waarde aan de verbondenheid van het familiebedrijf. In 1968 opende Jan Bergmans zijn eerste winkel genaamd Legerstock. In deze winkel bood hij kampeer- en legerartikelen aan, na een snelle groei begon hij eind jaren 70’ ook met de verkoop van jeans en werkkleding. Na een groot succes storten hij zich in de jaren 80’ en 90’ volledig op mode en fashion kleding. Vandaag is de winkel in Lommel 1600 vierkante meters en geeft deze genoeg ruimte om op uw gemak te shoppen. Naast deze fysieke winkel is Bergmans Fashionoutlet sinds het begin van de jaren 2000’ ook online te vinden zodat op lekker vanaf uw eigen bank bij Bergmans Fashionoutlet kunt shoppen.

Producten die Bergmans Fashionoutlet aanbieden
Bergmans Fashionoutlet verkoopt kleding voor een afgeprijsde prijs van zowel Nederlandse als internationale merken. Bergmans biedt kleding aan voor het gehele gezin, dus voor dames, heren en kinderen. Ze bieden alle verschillende kleding categorieën aan, zoals broeken, tops, truien, jurken, jassen en verschillende accessoires. U kunt op uw gemak heel de website afgaan, maar als u naar iets specifieks op zoek bent kunt u de producten filteren op uw maat, het merk waar u naar op zoek bent, de kleur van het product wat u graag wilt of op de gewenste prijs. Ook is het mogelijk om de producten te sorteren op meest populair zodat u kunt zien welke producten het vaakst worden gekocht. Vind u het leuker om iemand anders blij te maken met kleding van Bergmans Fashionoutlet maar weet u niet precies wat de smaak van deze persoon is? Dan kunt u die persoon wellicht blij maken met een cadeaubon van Bergmans Fashionoutlet.

Bezorging
De producten van Bergmans Fashionoutlet kunt u in Nederland en België laten bezorgen, de gemiddelde bezorging duurt ongeveer drie werkdagen. Als de producten niet aan uw wensen voldoen kunt u ze natuurlijk ruilen of retour sturen binnen 14 dagen.  

Recensies, complimenten en klachten over Bergmans Fashionoutlet
Heeft u ooit iets gekocht bij Bergmans Fashionoutlet of besteld op de website dan zijn wij erg benieuwd naar uw recensie. Hoe makkelijk was het om iets te bestellen en hoe was de levering van uw product? Wat vond u van de kwaliteit van de producten die u heeft gekocht? Heeft u ooit iets moeten retourneren wat u bij Bergmans Fashionoutlet heeft gekocht? Hoe was het contact met de klantenservice, hebben ze u goed geholpen of niet en waren ze vriendelijk? Laat een recensie achter over uw ervaring.