Beliani

Alle reviews

Beliani

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Beliani

 

Heb je wel eens meubels of andere interieurartikelen bestelt bij de online webwinkel Beliani dan willen we graag weten wat jouw ervaring is. Als je online iets aan wil schaffen wil je er graag zeker van zijn dat je dit bij een betrouwbaar bedrijf doet. Laat jouw ervaring achter zodat anderen een goede keuze kunnen maken. 

Beliani is een online interieurwinkel waar je mooie meubels kunt kopen met een modern design en tegen een goede competitieve prijs hebben.

Vertel ons wat je vindt van de service en kwaliteit van Beliani en of je deze winkel aanraad aan andere mensen. Door jouw ervaring met ons te delen kun je anderen van dienst zijn. Jouw mening kan heel veel vragen wegnemen. 

Over Beliani
In 2009 besloten de Zwitserse broers Michael en Stephan Wildmer een eigen online winkel te openen omdat ze niet tevreden waren met de meubels die je tot dan toe aan kon schaffen. Ze wilden dat mensen een betere ervaring zouden krijgen. Sindsdien verkopen ze in meer dan 19 landen producten en staan ze bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Samen brengen ze hun inzicht, motivatie en energie samen om al jaren goede kwaliteit te bieden. Ze streven ernaar om zich met ziel en zaligheid in te zetten om hun klanten te helpen. Dit doen ze onder andere door een servicegerichte klantenservice. 

De service die ze leveren bestaat onder andere uit het gratis leveren van je bestelling, waar je maar wil. Mocht je toch niet tevreden zijn dan heb je 365 dagen bedenktijd. Ongeacht wat je niet leuk vind. Ook als je alleen maar de kleur niet zo leuk vindt kun je heet artikel weer retourneren. Daarnaast krijg je vaak tot wel 5 jaar garantie en proberen ze de prijzen heel laag te houden. Zo kan iedereen leuke meubels kopen.

Producten en diensten van Beliani
Je kunt bij Beliani terecht voor meubels voor zowel binnen als buiten, maar ook voor andere interieurartikelen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw bed, een leuk schilderij, een bank of een leuke vaas, je kunt het hier allemaal bestellen. 

Het is heel eenvoudig om een leuk artikel te bestellen op de website van Beliani. Kies uit een van de categorieën en vind het artikel wat bij jou past. Je kunt de zoekresultaten filteren op kleur of prijs. Bij de meeste artikelen staan duidelijke foto’s en zelfs de afmetingen en reinigingstips. 

Mocht je zelf niet zoveel inspiratie hebben en wat tips nodig hebben voor je interieur. Dan kun je ideeën opdoen op de website van Beliani waar moodboards staan met eigentijdse en trendy interieurs. Ell artikel in de foto’s is aan te schaffen via de online shop. Of het nu een lamp, schilderij of leuk wandkleed is. 

Ervaringen, klachten en tips over Beliani
Laat ons weten wat je vindt van de online interieurwinkel Beliani. Jouw ervaring kan anderen namelijk helpen om te bepalen of ze ook overgaan tot de aanschaf van meubels bij deze winkel. Jouw mening kan heel belangrijk zijn voor anderen.