Beautyfashionshop

Alle reviews

Beautyfashionshop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Beautyfashionshop

Hoe lastig is het niet om af te komen van die storende acne in je gezicht, of van een super droge huid? Ja, huidproblemen blijven een groot vraagstuk bij velen. Sterker nog, is het achterhalen van de geschikte huidproducten voor jouw type huid, vaak genoeg puzzelwerk. Beautyfashionshop verkoopt niet alleen diverse huidverzorgingsproducten, maar geeft ook online antwoord op alle vragen, met name vragen die betrekking hebben op de huidverzorging en huidproblemen.

Maar hoe ga je na als de producten van Beautyfashionshopdaadwerkelijk de juiste werking hebben of als hun advies wel de gewenste resultaten oplevert? Simpel! Dat kan je doen door de Beautyfashionshop reviews te lezen. Reviews geven inzicht in de ervaringen van klanten en helpen dus aan informatie over de productkwaliteit en ook de geboden dienstverlening. Zo duik je niet onnodig in je portefeuille.

Over Beautyfashionshop
Beautyfashionshop
is één van de drie webshops van BEMA Beauty Products, die in 2009 werd opgericht door Han & Sharon Bruggink. Het idee van de online beautyshop is het verlengde van een schoonheidssalon, welke in 1996 werd opgericht door dit echtpaar. Naast de producten voor de huidverzorging, biedt de Beautyfashionshop ook haarproducten, make-up en parfum.

Producten en diensten van Beautyfashionshop
De focus van Beautyfashionshop is gericht op huidverzorgingsproducten die effectief zijn voor diverse huidproblemen zoals acne, eczeem, couperose, pigmentvlekken of huidirritatie. Er zijn ook producten voor mensen met een droge, vette of gevoelige huid. Enkele huidverzorging producten, die te vinden zijn bij Beautyfashionshop, zijn dag- en nachtcrèmes, gezichtsmaskers, serums, lichaamsoliën en gezichtsreinigers. Verder zijn er make-up producten voor zowel het gezicht, de ogen, lippen en nagels.

Met behulp van sample-pakketten kan je erachter komen welke producten geschikt zijn voor jouw huidproblemen of huidtype. Deze sample-pakketten bestaan uit meerdere huidverbeteringsmerken zoals Dermalogica, Annemarie Börlind, Skeyndor en Payot. Het voordeel van de samples is dat je de verschillende merken kunt uittesten en zo kan achterhalen welke producten het beste werken op jouw huid. Daarnaast worden de sample pakketten kosteloos verzonden en ontvang je een kortingscodebij elk pakket.

Het Beautyfashionshop team, bestaande uit schoonheidsspecialisten en visagisten,geeft verder ook persoonlijk huidadvies, zodat je inzicht krijgt in jouw huidtype, huidbehoefte en mogelijke huidproblemen. Dit vrijblijvend advies omvat zowel een korte huidanalyse als minimaal 4 aanbevolen producten. Om advies te krijgen kan je via de website een korte vragenlijst invullen of je kan via het contactformulier specifieke vragen stellen. Indien je klachten hebt over een product of over de dienstverlening van het bedrijf kunnen die telefonisch, per e-mail of per post ingediend worden. Er wordt binnen 7 dagen na ontvangst van de klacht gereageerd.

Complimenten, klachten en tips voor Beautyfashionshop
Ben jij klant van Beautyfashionshop en zijn jouw huidproblemen verholpen door hun producten? Of heb je juist een minder goede ervaring met de aanbevolenproducten? Wat vond je van de reactietijd op jouw vraag naar advies? Deel dan jouw mening op ReviewsBird.nl, zodat anderen weten waar zij aan toe zijn. Jouw ervaring draagt zo bij aan de perceptie van andere (toekomstige) klanten met soortgelijke huid vraagstukken.