BALR

Alle reviews

BALR

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

BALR

BALR. is een Nederlands merk. Het is opgericht in het jaar 2013 door de profvoetballer Demy de Zeeuw en de internetondernemers Ralph de Geus en Juul Manders. Eljero Elia en Gregory van der Wiel werden aandeelhouders, waarbij de laatste in 2018 zijn aandelen verkocht. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over BALR lezen, of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips door middel van een review achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent, op elk moment. 

Over BALR.
Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus bedachten het concept van BALR. na een brainstormsessie die zij hadden om de passie voor mode van Demy de Zeeuw te realiseren. Het bedrijf verkoopt hun producten zowel online als in fysieke winkels. De eerste winkel opende op vier november 2016 in Amsterdam aan de bekende Kalverstraat. Het label werd pas echt bekend in 2014 toen veel professionele (voetbal) spelers werden opgemerkt met BALR. producten, hoewel ze geen band hebben met het merk zoals veel spelers hebben met andere merken zoals bijvoorbeeld Nike, Adidas etc. 

Producten en Diensten van BALR.
BALR is dus een kledingmerk met designs van de profvoetballer Demy de Zeeuw. Het merk staat bekend om de vele ontwerpen in de kleuren zwart en wit. BALR. heeft als hoofd doel gesteld om het leven van een profvoetballer toegankelijk te maken voor een breder publiek. Maar zit er dan ook wat voor u tussen? Hoogstwaarschijnlijk wel, het merk verkoopt kleding voor mannen, vrouwen en zelfs kinderkleding. Naast kleding verkopen zij ook diverse accessoires. Dit doen zij bijvoorbeeld in hun reiscollectie waar ze onder andere rugtassen, sporttassen en portemonnees aanbieden. Ook kunt u bij BALR terecht voor parfum, telefoon hoesjes en zelfs sokken of lifestyle producten. 

Hoewel BALR van oorsprong dus een Nederlands merk is zijn zij al vrij snel internationaal gegaan. Inmiddels heeft het bedrijf naast een hoofdkwartier in Amsterdam ook winkels in onder andere Berlijn, Dubai, London, Madrid en Milaan. U kunt dus zelfs als u op vakantie bent uw favoriete items van het merk nog scoren. Ook kunt u naast fysieke winkels ook online terecht op de website van BALR. Onlangs (1 december 2020) is het merk een samenwerking aangegaan met Puma en verkoopt Puma dus ook de kleding en producten van het bedrijf. Dit gaat voornamelijk om voetbalshirts en is bekend als Puma x BALR. 

Aanbevelingen, klachten en tips over BALR.
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over BALR? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over BALR op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over BALR vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over BALR of laat uw eigen ervaring door middel van een review over BALR nu hier achter.