Baby en Tiener

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Baby en Tiener

Ben je pas bevallen van een kindje en op zoek naar leuke babyspulletjes? Of is het weer tijd om producten te kopen voor je tiener? Dan is het niet altijd makkelijk om een keus te maken, een bedrijf dat je hierbij wellicht kan helpen is Baby & Tiener.

Voordat je producten bij Baby & Tiener gaat bestellen wil je wel weten of het bedrijf aan jouw verlangens zal voldoen. Denk daarbij aan zaken als: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van Baby & Tiener? Uit wat voor soort materialen bestaan de producten? Zijn de items wel veilig voor mijn baby? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie? Wat kan ik verwachten voor verzendkosten en levertijden? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze reviewsite, Baby & Tiener beoordelingen en reviews lezen van klanten die je al voorgingen. Op basis daarvan kan je bepalen of het bedrijf wel of niet op jouw verwachtingen aansluit.

Wat is Baby & Tiener

Baby & Tiener megastore is zowel een online als fysieke winkel waar je allerlei soorten kinderlijke producten, of het nu voor je baby of tiener is, kunt vinden. Voor ouders is het niet altijd even makkelijk om hun kinderen te verzorgen, daarom biedt Baby & Tiener je een breed assortiment aan allerlei verzorgingsproducten aan, dat geldt voor bijvoorbeeld speelgoed, maar ook bedden en kleding. Het bedrijf valt in persoon te bezoeken in Capelle aan den IJssel, in Zuid-Holland.

Producten en diensten Baby & Tiener

Als je het assortiment van Baby & Tiener wilt bekijken kan dat via hun website. Bij aankomst wordt je gelijk begroet door hun populaire categorieën, waar je kunt kiezen uit: Onderweg, Slapen, Kleding, Bad & Verzorging, Thuis en Speelgoed. Die categorieën zijn weer opgesplitst in kleinere sub-categorieën. Als je op een product klikt kan je daarvan een beschrijving met specificaties en prijs bekijken. Verder kan je inspiratie of informatie opdoen via de blog, waar je kunt lezen over onderwerpen als bijvoorbeeld kinderwagens.

Heb je een keus kunnen maken en ben je klaar om te bestellen? Dan heb je een aantal betaalopties, zo kan je gebruik maken van: iDEAL, Maestro, Mastercard, Klarna, Bancontact, PayPal en Afterpay. Over bezorgen, afhalen, ruilen en retourneren valt meer informatie te vinden op de website.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of klacht die je wilt delen met Baby & Tiener? Dan kan dat op een aantal manieren, voor telefonisch contact kan je bellen naar het nummer: +31(0)184 421014. Voor informatie kan je mailen naar het adres: info@babyentiener.nl. Ben je niet op zoek naar informatie, maar ondersteuning? Dan kan je het adres: service@babyentiener.nl gebruiken. Bezoek je de onderneming het liefst in persoon? Dan gaat dat aan de Schinkelse Baan 12, 2908 LE, Capelle aan den IJssel.

Reviews en beoordelingen Baby & Tiener

Heb je al eens eerder baby- of kinderproducten bij Baby & Tiener besteld? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over Baby & Tiener met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het makkelijker voor andere geïnteresseerde om een beter beeld over het bedrijf te vormen. Als je meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven wilt lezen is dat ook mogelijk, bezoek daarvoor onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!