Babassu

Alle reviews

Babassu

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Babassu

Babassu is een combinatie van een city-spa met een niche parfumerie in diverse Nederlandse steden (Leiden, Amsterdam, Den Haag en Wassenaar), een uniek concept dus. Of u nu uw benen wilt laten waxen, een peeling voor uw gezicht wil of zelfs een professionele pedicure, dan bent u bij Babassu aan het juiste adres. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Babassu lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u daarnaast op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over Babassu
Babassu werd in het jaar 1998 opgericht door Heidi Olijerhoek als city-spa. In 2007 verhuisde de spa naar de huidige locatie aan de Nieuwe Rijn 60 in Leiden om te starten met een nieuw en uniek concept: de combinatie van een city-spa met een niche parfumerie. Het bedrijf liep zo goed dat zij in 2011 een tweede vestiging konden openen aan de Cornelis Schuytstraat in de Nederlandse hoofdstad Amsterdamm. Begin 2014 kwam hier nog een vestiging bij in Wassenaar en eind 2017 kwam er nog een vestiging bij in Den Haag. 

Producten en Diensten van Babassu
Maar hoe onderscheidt Babassu zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Allereerst zijn zij niet alleen een fysieke salon waar ze behandelingen uitvoeren maar zijn zij ook een niche parfumerie. Zij verkopen dus ook producten, in de fysieke winkels maar ook online. Dit concept was toen het bedrijf begon vrij uniek en nieuw, inmiddels werkt hun bedrijfsformule erg goed te zien aan het aantal vestigingen dat zij extra hebben kunnen openen in maar een aantal jaar tijd. 

In de (fysieke) salons van Babassu wordt met hoogwaardige en resultaatgerichte behandelingen en producten gewerkt aan huidverbetering maar ook aan ontspanning. Het bedrijf wil zich niet alleen onderscheiden door bijzondere producten van exclusieve merken (zoals bijvoorbeeld Molton Brown en Oribe), maar zij willen zich ook onderscheiden door de persoonlijke en professionele benadering die zij op maat aanbieden. Naast diverse behandelingen zoals peelings, waxen, epileren etc. bieden zij ook speciale behandelingen aan. Speciale behandelingen zijn bijvoorbeeld bruidsmake-up voor als u gaat trouwen of het permanent aanbrengen van make up zoals bijvoorbeeld permanente eyeliner (onder en boven of een combinatie van beide) en permanente wenkbrauwen (schaduwtechniek of combinatie). 

Aanbevelingen, klachten en tips over Babassu
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Babassu? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over het bedrijf op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Babassu vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten zodat iedereen altijd weet waar hij of zij aan toe is. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Babassu of laat uw eigen ervaring over het bedrijf door middel van een review over Babassu nu achter.