AndLight

Alle reviews

AndLight

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

AndLight

Het verlichten van een ruimte is niet de enige functie die verlichting heeft. Het creëert ook sfeer in ruimtes. In de meeste gevallen passen we de verlichting van onze ruimte aan wat we doen. Ben je bezig een boek te lezen of op de computer? De verlichting moet goed zijn. Op de lampenmarkt zijn er veel leveranciers. Andlight is een van de leveranciers die je kan uitproberen. Hiervoor kun je de ervaringen van andere klanten eerst lezen, zodat je een goede keuze kan maken. lees op onze website!

Over Andlight
Andlight is online een van de toonaangevende producenten van verlichting. Het bedrijf focust op lampen en creëert steeds verlichting gerelateerde content voor haar klanten. Andlight is opgericht in 2001 in Kopenhagen. Als begeleider van klanten bij de zoektocht naar lampen voor welke ruimte dan ook, heeft het bedrijf webshops geopend in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Polen, Frankrijk, Spanje, Italië en Groot- Brittannië. De klant staat altijd centraal en er wordt graag naar de mening van elke klant geluisterd. De feedback die het bedrijf geeft op klanten wordt op prijs gesteld.

Producten en diensten van Andlight
Bij AndLight is de voorraad gestrekt met een aantal exclusieve lampen. Deze lampen komen van verschillende topfabrikanten die exclusieve lampen produceren. Het DNA van het bedrijf is gebaseerd op het aanbieden van de absolute design lampen. Er worden hoge eisen gesteld aan de lampen die de topfabrikanten leveren.

De klant heeft keuze uit verschillende lampen. Het assortiment van AndLight bestaat uit: Tafellampen, hangers en kroonluchters, plafond verlichting, staande lampen, wandlampen, lampen voor kinderen, LED lichten, schijnwerpers, badkamer, Buitenverlichting, Lampen en lichten en andere Accessoires. De verschillende merken waarmee Andlight werkt beschikken over hun eigen collecties een reeks lampen die er harmonieus uitzien. Foscarini heeft een serie gelanceerd onder de naam Caboche die te vinden is als hanglamp, vloerlamp, tafellamp, plafondlamp en wandlamp.

De klant kan ook kiezen uit een serie van lampen, die verlichting brengen en die het best past in ruimtes in de woonruimte. Als je hulp nodig heb bij de aankoop van je lampen kun je contact opnemen met de klantenservice. Dat contact kan telefonisch, via de mail of chat online. Door de week wordt er kan contact met je opgenomen binnen 24 uur. Op de maandag, donderdag en vrijdag kan er contact worden opgenomen met de klantenservice.

Complimenten, klachten en tips voor AndLight
Als je gebruik heb gemaakt van de diensten van AndLight, dan zal je zeker complimenten, klachten en of tips hebben voor het bedrijf. Heb je al weleens lampen gekocht bij het bedrijf? Wat vind je van de producten? Ben je tevreden met de diensten die het bedrijf levert? Heb je ervaring met de klantenservice? Hebben ze jou goed opgevangen? Dit zijn allemaal zaken die wij graag van je willen horen. In een review of beoordeling kun je gerust je ervaring delen. Jouw ervaring zal dan toekomstige klanten helpen om een goede keuze te maken voor de lampen van Andlight. Zo zijn klanten altijd op de hoogte van producten en diensten van bedrijven.