Alternate

Alle reviews

Alternate

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Alternate

Alternate staat voornamelijk bekend om computers en hardware. Het bedrijf werd opgericht in het jaar 1992 in de Duitse stad Linden. Sindsdien zit IT-hardware in hun DNA. Sinds 1998 is Alternate ook gevestigd in Nederland als zelfstandige aftakking van de Duitse moederorganisatie en telt momenteel 160 medewerkers. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips over Alternate van andere mensen lezen of uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. 

Over Alternate
Sinds Alternate er ook een online webshop op nahoudt de afelopen jaren is het bedrijf gegroeid tot een begrip onder IT-liefhebbers en marktleider op het gebied van computer en elektronica. Om in de toekomst nog verder te groeien en te ontwikkelen is er in het jaar 2016 een nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor gebouwd in Tholen (in de provincie Zeeland, Nederland). Het voormalige hoofkantoor in Ridderkerk werd toen gesloten. Op dit moment wordt er vanuit Duitsland, Nederland en België aan alle landen in Europe geleverd. Alternate is daarmee een van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in zijn branche. Het bedrijf heeft in totaal zo'n twaalfhonderd medewerkers en er worden per dag zo'n vijftien duizend pakketten verzonden via de online webshop. 

Producten en Diensten van Alternate
Alternate levert producten aan zowel particulieren als bedrijven. Ze hebben een eigen webshop, een eigen Alternate PC-lijn en een assemblagedienst voor maatwerkoplossingen, een echt totaalpakket dus. Inmiddels is het assortiment uitgebreid. In plaats van alleen PC en IT-hardware verkoopt het bedrijf nu ook producten zoals huishoudelektronica, gereedschappen en zelfs tuinartikelen en speelgoed. Iets wat Alternate levert wat andere tech-bedrijven vaak niet leveren is de Alternate PC-builder. Hiermee kunt u uw nieuwe PC helemaal samen stellen vanaf het begin. 

Alternate geeft als bedrijf veel om duurzaamheid en probeert dan ook hun steentje bij te dragen met duurzame producten. Naast duurzaamheid streven zij er ook naar om marktleider te blijven op gebied van IT, computer en elektronica. Dit doen zij bijvoorbeeld door meerdere leverings en betaalopties te geven. Zo kunt u betalen met iDeal, Paypal en uw creditcard. En zo worden leveringen gedaan met bijvoorbeeld PostNL, DHL en Trunkrs. Levering kan ook in de avond uren gebeuren en in de weekenden en ook kunt u gebruik maken van Afterpay. Zo kunt u dus altijd achteraf betalen als u zeker weet dat u het product binnen heeft. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Alternate
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Alternate? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Alternate op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Alternate vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Alternate of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Alternate nu achter.