Acculaders.nl

Alle reviews

Acculaders.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Acculaders.nl

Om er verzekerd van te zijn dat uw voertuig u niet in de steek laat onderweg naar huis na een lange dag werk of op weg naar die ene belangrijke afspraak, moet u wel tijdig uw voertuig laten checken. Het beschikken over een optimaal functionerende accu is van belang. Bent u de mening toegedaan dat u een accu en oplader nodig heeft? Dan kunt u terecht bij ReviewsBird.nl. De pagina waar u een overzicht krijgt van leveranciers van accu’s en accessoires en waar uw keuze wordt vergemakkelijkt. In de reviews op ReviewsBird.nl.delen klanten hun ervaring en hun beoordeling over hun aankoop. 

Over Acculaders.nl
De webwinkel Acculaders.nl is opgericht in 2015 en biedt een groot aantal acculaders, druppelladers, startboosters en bijbehorende accessoires, zoals laadkabels, accutesters en ophangsystemen aan. Klanten worden duidelijk geadviseerdover de items uit het assortiment, waarbij zelfs de mogelijkheid wordt geboden om verschillende aangeboden laders makkelijk met elkaar te vergelijken. Acculaders.nl zegt alleen betere acculaders en onderhoudsladers te verkopen en ervoor te zorgen dat zij altijd tegen concurrerende prijzen kunnen leveren. “Wij houden van duidelijkheid en u mag bij ons altijd rekenen op kwaliteit, goede voorlichting en een snelle levering!” Het bedrijf is gevestigd aan Biesland 13 1948 RJ Beverwijk.  

Producten en diensten van Acculaders.nl
Het assortiment van Acculaders.nl bestaat naast de acculaders ook uit onder meer accutesters, omvormers en sinusomvormers, startboosters, laadkabels, fietsaccu's, laptop opladers. De startboostersvoor het starten van een voertuig en gecombineerde starthulpen met acculaders en testers. Voor de elektrische auto’s zijn er laadkabels. Naast het type 1 en type 2 laadkabels en verkopen zij ook de mobiele laders waarmee een auto via het normale stopcontact kunt opladen. Voor de tractie-batterij van een heftruck hebben zij de acculader/ batterijlader voor 24V, 36V, 48V, 72V en 80V uitgevoerd in zowel conventioneel of hoogfrequent lader. De fietser kan er terecht voor een e-bike fietsaccu voor de elektrische fiets. Ook voor laptop opladers kunt u terecht op Acculaders.nl. Ze hebben laders voor laptops en notebooks van alle bekende merken zoals Dell, HP en Asus.

Complimenten, klachten en tips voor Acculaders.nl
Als uw artikel vóór 22:00 uur is besteld, wordt het dezelfde dag verstuurd. Besteld u vóór zondag 22:00u, dan heeft u hem maandag in huis! Ook leveringen in het buitenland gaan snel. Gratis verzending is er vanaf €75. Iedere klant mag gebruik maken van het herroepingsrecht en heeft een bedenktijd van 14 dagen. Betalen kan binnen 14 dagen na ontvangst via iDeal, Paypal (inclusief creditcardbetalingen), achteraf betalen via AfterPay, Overboeken Bancontact/Mister Cash, èM! Voor klachten kan men bellen op 0251-748742 of e-mailen naar info@acculaders.nl. Geschillen mogen worden gemeld bij Stichting Webwinkel Keur of via het ODR-platform van de Europese Commissie.

Hebt u als klant mogen ervaren dat Acculaders.nl het adres is voor een goede acculader, druppellader of startbooster. Krijgt u als klant duidelijke uitleg over al de aangeboden producten? Wat vindt van u het assortiment van Acculaders.nl? Hebt u een klacht te melden of juist een dankbaar compliment? Laat het ons weten op onze website.

Nog niet bekend met de dienstverlening en producten van Acculaders.nl? Dan mag u hier op ReviewsBird.nl de reviews lezen.