2L Home

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

2L Home

Of je nou net een nieuw huis hebt gekocht, of dat je nou een huis huurt, of dat je misschien zelfs wel een kast van een huis hebt, je wilt het inrichten naar jouw smaak. En die kan ook wel eens veranderen, zo wil je misschien die oude vaas wel eens inruilen voor een nieuwe of wil je misschien een leuke lounge set in je tuin zetten waar eerst nog niks stond.

Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop winkels waar jij terecht kan voor alles wat met je huis en tuin te maken heeft. Eén van die winkels is 2L Home, dit is een online shop voor zowel huis- als tuinartikelen. Op deze pagina van ReviewsBird vind jij alle in's en out's over 2L Home.

Over 2L Home

2L Home, voluit ook wel bekend als 2L Home & Garden B.V., is dus een online winkel die zich focust op de verkoop van huis- en tuinartikelen, dit doen zij uitsluitend online, het bedrijf heeft dus geen fysieke winkel of showroom. Wel heeft het bedrijf een nieuw magazijn in de Nederlandse plaats Waddinxveen van ruim 1500 vierkante meter vanaf waar ze jaarlijks ruim honderd duizend pakketjes versturen naar Nederlandse en Belgische klanten.

Producten en diensten van 2L Home

Als Nederlander of Belg kan jij dus terecht in de online shop van 2L home voor jouw huis- en tuinartikelen. Het assortiment van het bedrijf is door de jaren heen sterk gegroeid, waar ze voorheen voornamelijk bekend stonden om hun 2L Home & Garden palletkussens, staan ze tegenwoordig ook bekend om andere producten zoals bijvoorbeeld 2L Home & Garden rookovens en 2L Home gordijnen. In alle categorieën biedt de online shop ook het nieuwste assortiment van toonaangevende merken. Dagelijks wordt het assortiment uitgebreid en kan je kiezen uit producten van bijvoorbeeld het huismerk 2L Home & Garden, Today, Textura, In the Mood Collection, Hartman, Madison en nog veel meer.

Als jij iets mist in het assortiment van 2L Home of als je een idee hebt voor een leuke uitbreiding, juicht het bedrijf het toe om deze ideëen met hun te delen. Ze zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe artikelen om de online shop nog completer te maken.

Verzending van je producten bij 2L Home

Natuurlijk is het ook handig om op de hoogte te zijn van het verzendbeleid van 2L Home. Wist jij bijvoorbeeld dat als jij voor 15.00 iets bestelt bij 2L Home het bedrijf ernaar streeft om deze de volgende werkdag al bij jou te leveren? Of dat het bedrijf geen verzendkosten meer rekent vanaf €49,95? Daaronder rekenen zij enkel €4,95.

Aanbevelingen, klachten en tips over 2L Home

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Laat dus vooral jouw reviews en/of beoordelingen over 2L Home achter op deze pagina. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Sten van den Broek 1 jaar geleden
8
Ik heb onlangs een aantal producten gekocht bij 2L Home en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. Het is duidelijk dat het bedrijf zich richt op het creëren van sfeervolle en betaalbare hu...

Alle reviews ( 1 )

Betaalbare én sfeervolle decoraties - Mijn ervaring met 2L Home

Ik heb onlangs een aantal producten gekocht bij 2L Home en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. Het is duidelijk dat het bedrijf zich richt op het creëren van sfeervolle en betaalbare huis- en tuinartikelen, die er niet alleen goed uitzien maar ook echt karakter toevoegen aan je huis. Wat me meteen opviel was de frisse en vernieuwende ontwerpen van hun decoratie voor in en rondom het huis. Ik vond vooral hun palletkussens erg mooi en comfortabel; ze waren perfect om mijn saaie terras op te fleuren! Bovendien hebben ze een breed scala aan producten beschikbaar, waardoor ik veel keuze had om precies te vinden wat bij mij past. De kwaliteit van de producten was uitstekend, zeker gezien de prijsklasse waarin 2L Home zich bevindt. Ook verliep de verzending snel en soepel, dus ik hoefde niet lang te wachten op mijn bestelling. Over het algemeen kan ik zeggen dat mijn ervaring met 2L Home erg positief was. Ik raad dit bedrijf absoluut aan voor iedereen die zijn of haar huis wil transformeren tot een warm thuis vol persoonlijkheid!

S
Sten van den Broek 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!