1op1 Keukenontwerp Aan Huis

Alle reviews

1op1 Keukenontwerp Aan Huis

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

1op1 Keukenontwerp Aan Huis

Als je een nieuwe keuken wil aanschaffen wil je dat wel graag doen bij een bedrijf dat je vertrouwt. We willen jou daarom vragen of je wel eens een keuken hebt aangeschaft bij 1op1 Keukenontwerp Aan Huis en wat je ervaring hiermee is. Jouw ervaring kan anderen helpen bij het maken van een goed doordachte keuze.

1op1 Keukenontwerp Aan Huis is een bedrijf dat bij jou aan huis komt om je te helpen bij het kiezen van een nieuwe keuken. De keukens worden daarna binnen ongeveer 6 weken geleverd en geïnstalleerd.

We willen graag weten wat jij vond van de service van dit bedrijf en of je anderen aanraad om hier een keuken te kopen. De keuze voor een bedrijf dat je keuken levert is niet makkelijk maar jij kunt hier hulp bij bieden.

Over 1op1 Keukenontwerp Aan Huis
1op1 keukenontwerp aan huis is een bedrijf dat je persoonlijk bijstaat met het aanschaffen van een keuken. Het bedrijf is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar ze zijn actief in zowel Nederland als België. De drie gespecialiseerde adviseurs rijden door heel Nederland om hun klanten net wat meer service te bieden door bij de mensen thuis te komen.

De reden dat ze bij je thuis komen is omdat veel mensen geen vertrouwen hebben in de bestaande bedrijven. Door thuis langs te komen kunnen ze advies op maat geven. Een ruimte in het echt zien is namelijk heel anders dan dat je alleen de afmetingen op papier zit. Deze service en persoonlijke aandacht zorgt dat de drempel tussen klant en bedrijf wordt weg genomen

Doordat ze alles thuis komen opmeten weet je zeker dat jouw keuken uiteindelijk ook past. Een expert weet namelijk precies wat hij moet doen. Alle keuken experts van 1op1 hebben meer dan 10 jaar ervaring. Zodra je aan de slag bent gegaan met een expert zal die je ook blijven helpen totdat de keuken is opgeleverd.

Producten en diensten van 1op1
Bij 1op1 kun je via de website een afspraak maken zodat een keuken expert bij je langs kan komen om een nieuwe keuken te ontwerpen. Op de website kun je alvast een aantal modellen zien maar alles is aanpasbaar en op maat te maken. Je kunt daarbij andere kleuren kiezen en meer of minder inbouwapparatuur aanschaffen. Zo is er voor ieder budget een keuken.

Voordat de expert bij je langskomt kun je alvast zelf inspiratie opdoen en ideeën krijgen. Op de website van 1op1 vind je een keukenplanner waarmee je heel eenvoudig zelf een eerste opzet kan maken en die ook in 3D kan bekijken. De levering van de keuken gebeurt meestal tussen de 4 en 6 weken. 

Ervaringen, klachten en tips over 1op1
We zijn heel benieuwd hoe jij het hebt ervaren dat de keukenexpert bij je langs kwam en met jou je nieuwe keuken heeft uitgekozen. Vond je het fijn dat de expert aan huis kwam? En wat vond je van het uiteindelijke resultaat. We horen de antwoorden op deze vragen graag. Hiermee kun je anderen helpen om een goede keuze te maken.