123Kast.nl

Alle reviews

123Kast.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

123Kast.nl

Bent u al lange tijd op zoek naar een sfeervolle kwaliteitskast voor in uw woonkamer, of een nieuwe boekenkast voor in uw slaapkamer? Wellicht kunt u dan terecht bij de webshop van 123Kast.nl. Zij specialiseren zich namelijk in de verkoop van, wellicht raadde u het al aan de naam, kasten! Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over 123Kast.nl lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment precies weet waar u nou eigenlijk aan toe bent. 

Over 123Kast.nl
Het bedrijf werd opgericht in het jaar 2019. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Mijdrecht, hier heeft het bedrijf tevens ook een fysieke winkel, waar u de kasten van 123Kast.nl kunt bekijken en vaak meteen ook uit voorraad mee kunt nemen. Alle kasten van 123Kast.nl worden gemaakt in de eigen fabriek van het bedrijf in Roemenië. Doordat het bedrijf een directe lijn met hun fabriek heeft kunnen zij de prijzen laag houden. Zo kunt u een kwaliteitskast kopen, maar een stuk goedkoper dan bij de meeste (online) kastenwinkels. Het bedrijf heeft niet veel werknemers, tussen de twee en vijf. 

Producten en diensten van 123Kast.nl
123Kast.nl is er voor iedereen die op zoek is naar een sfeervolle kwaliteitskast maar dan voor een lagere prijs. De missie van het bedrijf is niet alleen om kasten te leveren, maar klantvriendelijkheid staat bij het bedrijf bovenaan. Hierbij houdt het bedrijf ervan om hun klanten te verrassen. Vaak zijn het namelijk de kleine dingen die het doen, zo inspireert het bedrijf graag en helpen zij u met het vinden van de perfecte kast voor uw interieur. 

Bij 123Kast.nl proberen zij een transparante werkwijze te hanteren. Zo weet u bij 123Kast.nl altijd waar u nou aan toe bent; hoe uw kast of meubelstuk gemaakt wordt, welke kwaliteit hij heeft en hoe u deze in drie stappen in huis heeft. Door de betrokkenheid van het bedrijf in het productie proces kan het bedrijf er namelijk op toezien dat alle kasten en meubels worden gemaakt volgens hoge kwaliteitseisen en dat ze correct worden geleverd. Bij het bedrijf kan iedereen dan ook eenvoudig een kast zelf uitzoeken en bestellen. Het bedrijf zorgt er dan voor dat dit proces soepel verloopt. Van productie tot in huis, het bedrijf is er in elke stap bij. 

Aanbevelingen, klachten en tips over 123Kast.nl
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over 123Kast.nl? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over 123Kast.nl op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over 123Kast.nl vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over 123Kast.nl of laat uw eigen ervaring door middel van een review over 123Kast.nl nu achter.