123 Lens

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

123 Lens

Ben jij ver- of bijziend, maar vindt je het esthetische aspect van een bril niet goed staan? Dan kan het zijn dat je beter af bent met lenzen. Je ogen wil je natuurlijk wel goed verzorgen, om oogschade zo goed mogelijk te beperken. Goede lenzen spelen daarbij een belangrijke rol. Als je opzoek bent naar lenzen ben je misschien wel eens bij 123Lens terecht gekomen.

Bij het aanschaffen van contactlenzen en spullen om deze te onderhouden heb je natuurlijk wel allerlei vereisten. Daarbij kun je denken aan: hoe zit het met de betrouwbaarheid. Hoe vindt ik de lenzen die het beste bij mijn ogen passen? Zit er garantie op? Wat zijn de voordelen en nadelen van verschillende soorten lenzen? Kan 123Lens mij op professionele wijze helpen en bepaalde producten aanbevelen. Om antwoord op dit soort vragen en vergelijkbare te krijgen kun je op onze site reviews en beoordelingen over 123Lens en soortgelijke bedrijven lezen.

Wat is 123Lens

123Lens is een bedrijf gevestigd in Gouda dat allerlei soorten lenzen en onderhoudsproducten verkoopt. 123Lens is al meer dan 22 jaar actief op het gebied van lenzen verkoop. Verder geeft 123Lens professioneel advies, dit doen ze mede via een nieuwsbrief. Een leuke toevoeging hiervan is dat je bij het aanmelden voor die nieuwsbrief een kortingscode krijgt die je kunt gebruiken bij jouw bestelling.

Producten en diensten 123Lens

Als je de webshop van 123Lens bezoekt staan een aantal producten al gereed. Zo kun je zoeken op basis van bekende merken en de meest gekozen categorieën. Ook kun je artikelen lezen als je nog meer informatie wilt verkrijgen over lenzen. Boven aan de site is het mogelijk om doelgerichter te sorteren, kies uit: Contactlenzen, Vloeistoffen, Oogdruppels, Service & Advies en Blog. Bij die categorieën kun je vaak nog verder sorteren op basis van sub-categorieën. Voor lenzen kun je bijvoorbeeld maand- en daglenzen bekijken. Bij Service & advies en Blog kun je inspiratie en raadgeving krijgen, die je verder opweg zal helpen bij het bepalen van de beste lens.

Betalen bij 123Lens gaat op verschillende manieren, zo kun je iDeal, PayPal, Mastercard, Visa, Bancontact, VVV giftcard en Credicard gebruiken. De verzending is gratis vanaf 59 euro. Wanneer je op werkdagen voor 15:00 uur besteld, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Op de website kun je verder nog meer informatie vinden over de garantie, bestelling en levering, problemen en meer.

Contact

Wil jij lenzen bij 123Lens aanschaffen, maar heb je nog een vraag, of is er een andere onduidelijkheid die je weerhoud te bestellen? Dan kun je contact opnemen op verschillende wijze. Als je graag telefonisch contact op wilt nemen gaat dat via het nummer 0182-586601 (bereikbaar maandag t/m vrijdag 9:00 - 16:00). Via de site kun je ook een formulier invullen met jouw vragen of opmerkingen. Mail je liever direct? Stuur dan een berichtje naar het adres: info@123lens.nl. Ook kun je 123Lens vinden op FaceBook, Twitter, Instagram en YouTube.

Reviews en beoordelingen 123Lens

Heb jij al eens lenzen en bijbehorende producten bij 123Lens gekocht? Of een compleet andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten wat je daarvan vond! Deel jouw ervaring met ons in de vorm van een review en beoordelingen. Op die manier maak je het makkelijk voor andere potentiële klanten van 123Lens om te bepalen of zij het bedrijf zijn dat ze naar verlangen. Zelf reviews en beoordelingen over vergelijkbare ondernemingen lezen gaat ook, bezoek daarvoor onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van den Velde 1 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs contactlenzen besteld bij 123 Lens en ik ben heel tevreden met mijn ervaring bij hen. Het bestellen van de lenzen was heel simpel en gemakkelijk, zelfs voor iemand zoals ik di...

Alle reviews ( 1 )

Eenvoudig Bestellen, Snel Geleverd: Mijn Ervaring Bij 123 Lens

Ik heb onlangs contactlenzen besteld bij 123 Lens en ik ben heel tevreden met mijn ervaring bij hen. Het bestellen van de lenzen was heel simpel en gemakkelijk, zelfs voor iemand zoals ik die niet zo handig is met technologie. De website is zeer overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. Ik kon eenvoudig de juiste sterkte vinden die past bij mijn ogen. Wat me ook opviel aan hun service was hoe snel ze waren in het leveren van mijn lenzen. Binnen twee dagen had ik ze al ontvangen! Dat was echt een aangename verrassing, omdat andere winkels waar ik eerder contactlenzen kocht er vaak veel langer over deden om ze te bezorgen. Tot slot wilde ik nog even zeggen dat 123 Lens een uitstekende klantenservice heeft. Ze hebben me geholpen toen ik wat vragen had over welke soort lenzenvloeistof het beste zou zijn voor mij. Over het algemeen heb ik dus een hele positieve ervaring gehad met 123 Lens en zal deze webshop zeker aanbevelen aan al mijn vrienden en familieleden die op zoek zijn naar goede kwaliteit contactlenzen tegen betaalbare prijzen.

v
van den Velde 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!