Lender En Spender

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Lender En Spender

Of je nou een nieuw bedrijf wilt oprichten, een grote aankoop doet of een andere reden hebt op een hoog kapitaal te hebben, een van de meeste gebruikte manieren om geld te accumuleren blijft lenen. Logischerwijs zijn er dan ook mensen die willen investeren in leningen, veelal met het doel om hier rendement over te krijgen en op die manier geld te verdienen. Wellicht dat je zelf opzoek bent naar een plek waar je dit kunt doen, of dat je al vaker hebt gekeken naar dit soort maatschappijen. Dan ben je tijdens je zoektocht misschien wel eens bij Lender & Spender terecht gekomen.

Alleen voordat je je geld uitleent aan Lender & Spender, moet je zeker zijn dat dit het waard is. Je wilt natuurlijk niet dat er iets mis gaat en je teleurgesteld wordt met de diensten van Lender & Spender. Om kennis rijker te worden over hoe Lender & Spender in de werkelijkheid bevalt kan je reviews en ervaringen op onze website vinden. Lees bijvoorbeeld over de algemene ervaringen van andere consumenten en of ze Lender & Spender überhaupt zouden aanraden aan andere.

Over Lender & Spender

Lender & Spender is een aanbieder van consumentenleningen, ze hebben als missie om de markt van consumentenleningen eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiënter te maken. Deze vier kernpunten kunnen als volgt worden omschreven. 1) Eenvoudiger: ‘’Een gebruiksvriendelijk online aanvraagproces en voorwaarden die voor iedereen goed te begrijpen zijn.’’ 2) Transparanter: ‘’Heldere informatieverstrekking, geen verborgen kosten en uitstekend te bereiken voor vragen en feedback.’’ 3) Eerlijker: ‘’Wij verstrekken geen leningen tegen woekerrentes, maar verstrekken eerlijke leningen aan mensen die hun lening daadwerkelijk kunnen betalen.’’ 4) Efficiënter: ‘’Onze leningen worden rechtstreeks gefinancierd door particulieren en bedrijven zonder tussenkomst van een bank. De kosten die hiermee worden bespaard zien geldnemers terug in een scherpe rente en investeerders terug in een aantrekkelijk rendement.’’

Lenen bij Lender & Spender

Bij Lender & Spender kan je zowel consumentenleningen lenen, als er in invisteren. Op de website staat vermeld dat al zo’n 10.000+ consumenten een lening hebben genomen. Bij Lender & Spender kan je zelf aangeven hoeveel je aan leenbedrag wilt, vervolgens moet je enkele andere aspecten invullen zoals looptijd en waarvoor je deze lening wilt gaan gebruiken. Tevens moet je wel voldoen aan enkele voorwaarden, ze toetsen bijvoorbeeld bij het BKR of je in het verleden niet in achterstand bent geweest op een lening. Na het invullen van de benodigde gegevens krijg je een overzicht met de berekening van je lening.

Investeren bij Lender & Spender

Ook kan je investeren in consumentenleningen. Op de website van Lender & Spender staat een investeeringstest vermeld. Daar moet je enkele antwoorden beantwoorden om een beeld te krijgen of je eigenlijk wel genoeg van investeren af weet, deze test is gratis. Deze test is voornamelijk bedoeld om te kijken of je voldoende kennis hebt over beleggen in het algemene, maar ook bij Lender & Spender kunt overzien.

Reviews en beoordelingen Lender & Spender

Al ooit geleend of geïnvesteerd bij ze? Laat hier achter wat je er van dacht, in de vorm van een review. Schrijf bijvoorbeeld over de klantenservice en klantvriendelijkheid. Of laat weten of je Lender & Spender überhaupt zou aanraden, zo ja/nee waarom dan. Op die manier krijgen andere (potentiele) consumenten een beter idee over wat ze kunnen verwachten van Lender & Spender. Als je meer wilt leren over Lender & Spender, of (gelijksoortige) bedrijven, dan kan je beoordelingen van klanten op onze site vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook