De Hypotheekadviseur

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

De Hypotheekadviseur

Heb je hulp en advies nodig bij het aanvragen van een hypotheek? Dan kun je nu bij een van de vele websites die zich daar mee bezighouden terecht. Zo is de De Hypotheekadviseur al sinds 1998 actief en kun je er informatie krijgen over hypotheken en overwaarde. Maar hoe goed is de service die deze onderneming je te bieden heeft? Wat staat er in de kleine lettertjes wat niet op de website vermeld staat? Wordt De Hypotheekadviseur betrouwbaar gevonden door andere klanten? Lees het in de reviews van consumenten op onze website. Je vindt er een schat aan informatie over deze en andere hypotheekverstrekkers zodat het vinden van de juiste lening je een stuk makkelijker gemaakt wordt.

Over Hypotheekadviseur

Sinds de oprichting werkt De Hypotheekadviseur met hoofdkantoor in Bergen op Zoom als onafhankelijk adviseur voor mensen die een hypotheek willen afsluiten. Je kunt er naast advies over dit soort leningen ook terecht als je professioneel advies zoekt over verzekeringen, pensioenen, sparen en beleggen. Is deze adviseur en verstrekker van hypotheken echt onafhankelijk? Lees het in de klachten en opmerkingen die klanten op onze website hebben geplaatst. Je vindt daar ook meer informatie over hoe goed de klantenservice van het bedrijf bereikbaar is en problemen en vragen op kan lossen. Je kunt je vragen per e-mail aan het hoofdkantoor stellen maar je kunt ook een bezoek brengen aan een van De Hypotheekadviseur vestigingen in onder andere Leeuwarden, Arnhem, Nijmegen en Barendrecht te vinden zijn.

De producten en diensten van De Hypotheekadviseur

Omdat De Hypotheekadviseur met zoveel verschillende hypotheekverstrekkers samenwerkt kun je er terecht voor degelijk advies over onder meer de rentepercentages, de kosten en het rendement van de hypotheken die de diverse aanbieders op de markt brengen. Net zoals deze verstrekkers is ook deze website als financieel dienstverlener geregistreerd bij De Nederlandsche Bank. De kosten voor een onafhankelijk advies van deze onderneming beginnen bij @ 2495,- en je krijgt daarvoor advies op maat en wordt begeleid tijdens het afsluiten van de hypotheek die uiteindelijk het beste bij jouw wensen past. Of er veel klachten of juist veel positieve feedback op de producten van De Hypotheekadviseur zijn lees je in de opmerkingen en tips van klanten die je op onze website terug kunt vinden.

Reviews en commentaren over De Hypotheekadviseur

Hoe tevreden ben jij als klant van dit bedrijf? Vond je het bedrag dat je betaalde voor het advies de moeite waard of is achteraf gebleken dat het ontvangen advies toch niet zo goed was? Omdat dit advies al genoeg kost kun je jouw De Hypotheekadviseur review geheel kosteloos op onze website publiceren. Je maakt het op die manier voor andere mensen die een hypotheek en advies daarover zoeken een stuk eenvoudiger. Zij komen door het lezen van alle opmerkingen en klachten te weten wat de plus- en minpunten van deze onderneming zijn zodat zij weten waarin zij hun geld zullen uitgeven. Je kunt met jouw beoordeling precies aangeven wat je zelf de belangrijkste punten vind die deze onderneming kan verbeteren of juiste heel goed doet.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Akin 1 jaar geleden
9
Onlangs heb ik hulp gevraagd aan De Hypotheekadviseur voor het verkrijgen van hypotheekadvies en mijn ervaring met hen was zeer positief. Ze waren zeer deskundig en professioneel in hun werk...

Alle reviews ( 1 )

Een Bewonderende Beoordeling Van De Diensten Van 'De Hypotheekadviseur'.

Onlangs heb ik hulp gevraagd aan De Hypotheekadviseur voor het verkrijgen van hypotheekadvies en mijn ervaring met hen was zeer positief. Ze waren zeer deskundig en professioneel in hun werk, en ik waardeerde hun persoonlijke aanpak bij het vinden van de beste hypotheek die paste bij mijn financiële situatie. Ze gaven me ook handige tips voor het besparen op mijn hypotheekkosten, waardoor ik nog meer vertrouwen had in de keuzes die ik maakte. Bovendien had De Hypotheekadviseur een uitstekende klantenservice; ze waren altijd beschikbaar om al mijn vragen te beantwoorden en te helpen met eventuele zorgen die ik had. Ik waardeer deze geweldige service en zou De Hypotheekadviseur ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare hulp bij hypotheken. Bedankt, De Hypotheekadviseur!

A
Akin 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review