Nibble Finance

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Nibble Finance

Iedereen weet dat investeren risicovol kan zijn. Je wil natuurlijk niet zomaar je geld ergens kwijt raken. Daarom is het belangrijk om jezelf voor je gaat investeren goed te informeren over het bedrijf waar je de investeringen wil doen. Je wil graag dat het bedrijf op een veilige manier met jouw geld en investeringen omgaat. Hier op ReviewsBird kun je lezen hoe andere klanten Nibble Finance ervaren hebben, zodat je kunt checken of Nibble Finance betrouwbaar is. Zo kun je met een gerust hart een investering maken.

Over Nibble Finance

Nibble Finance is een P2P investeringsplatform met een hoofdkantoor in Barcelona. P2P wil zeggen dat de partij die geld verstrekt en de partij die geld ontvangt direct met elkaar in contact staan, zonder dat er een derde partij is die als tussenpersoon optreedt.

Nibble Finance focust zich voornamelijk op het investeren in leningen.

Het bedrijf is onderdeel van de IT Smart Finance Group en werd opgericht met de visie dat investeren voor iedereen toegankelijk moest worden, of je nou ervaring had met investeren of juist nog helemaal niet. Ze hebben het investeringsproces voor je geautomatiseerd, zodat je zelf veel minder hoef te doen. Jij kiest de strategie, je bedrag en de voorwaarde van de investering en het platform zal vervolgens de investeringen voor je uitkiezen en managen.

Elke week betaalt Nibble je de winst van je investeringen uit in je investeringsaccount en gebruikt dit geld dan weer om opnieuw via het automatische investeringsproces investeringen te maken. Je kunt er ook voor kiezen om je te laten uitbetalen als je niet meer verder wilt investeren.

Investeren bij Nibble Finance

Om te kunnen investeren bij Nibble Finance heb je een account nodig. Dit account kun je aanmaken op hun website. Om een account te kunnen maken moet je 18 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een Europees bankaccount. Je hoeft niet aan een bepaalde inkomenseis te voldoen.

Nadat je een account aangemaakt hebt, wordt je identiteit geverifieerd. Als je identiteit geverifieerd is, kun je geld overmaken naar je account en kun je een investeringsstrategie kiezen. Je kunt kiezen uit de volgende strategieën:

Elk van deze strategieën komt met een bepaald rente percentage. Het platform zal vervolgens volgens het automatiseringsproces investeringen uitkiezen en onderhouden.

Betaalmethodes

Nibble Finance accepteert de volgende betaalmethodes:

Contactmogelijkheden

Je kunt Nibble Finance voor vragen, advies en klachten bereiken via de mail en telefoon op:

Tel: +3726991410

Tel: +34931870110

Mail: support@nibble.finance

Reviews, ervaringen en beoordelingen Nibble Finance

Heb je al een keer geïnvesteerd bij Nibble Finance? Laat dan een beoordeling achter op ReviewsBird, zodat andere toekomstige investeerders kunnen zien of Nibble Finance een veilige omgeving is voor hun investeringen. Het is belangrijk voor toekomstige investeerders om te weten of Nibble Finance goed met hun geld omgaat, dus ook als je ervaringen zijn tegengevallen willen we dat graag van je weten. Alleen met positieve en negatieve reviews kunnen we mensen een zo duidelijk mogelijk beeld van Nibble Finance aanbieden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review