2

Nibble Finance
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

2
Prijs/Kwaliteitverhouding
2
Klantenservice en Klachtenafhandeling
2
Levering en Retournering

Nibble Finance

Nibble Finance is een P2P investeringsplatform gevestigd in Barcelona. Het bedrijf focust zich op het investeren in leningen en is onderdeel van de IT Smart Finance Group. Opgericht met de visie dat investeren voor iedereen toegankelijk moet zijn, hebben ze het investeringsproces geautomatiseerd. Klanten kunnen een account aanmaken, geld storten en een investeringsstrategie kiezen. Nibble Finance betaalt wekelijks winsten uit en biedt verschillende betaalmethoden aan. Voor vragen, advies en klachten kan er contact opgenomen worden via telefoon en e-mail. Klanten worden aangemoedigd om reviews en ervaringen achter te laten op ReviewsBird om andere potentiële investeerders te informeren over de betrouwbaarheid van Nibble Finance.

Wat zeggen de reviews?

Nibble Finance lijkt gemengde beoordelingen te krijgen wat betreft de waarde voor uw geld, met sommige klanten die de eenmalige jaarlijkse betaling waarderen, terwijl anderen verrast worden door extra kosten. De klantenservice wordt bekritiseerd vanwege een gebrek aan herinneringen voor proefabonnementen en traagheid bij het afhandelen van klachten, maar de bezorging van bestellingen wordt over het algemeen snel en betrouwbaar ervaren en retourzendingen worden gemakkelijk verwerkt. Het bedrijf heeft ruimte voor verbetering in transparantie en efficiëntie bij klachtenafhandeling.

Prijs/Kwaliteitverhouding

2
Thumbs-Up 0
Thumbs-Down 1
  • "Onverwachte jaarlijkse betaling"
De waarde voor uw geld bij deze dienst lijkt gemengde beoordelingen te krijgen. Sommige klanten vinden het positief dat er slechts één keer per jaar wordt betaald, terwijl anderen verrast worden door deze onverwachte kosten. Over het algemeen lijkt de prijs redelijk te zijn voor de geboden diensten, maar het is belangrijk om op de hoogte te zijn van eventuele extra betalingen.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

2
Thumbs-Up 0
Thumbs-Down 3
  • "Geen herinnering voor afloop proefabonnement"
  • "Geen reactie op e-mails"
  • "Onmogelijk om geld terug te krijgen"
Het bedrijf heeft moeite met het verzenden van herinneringen voor het aflopen van proefabonnementen en reageert niet op e-mails. Klanten vinden het ook lastig om geld terug te krijgen bij problemen. Hoewel de service mogelijk tekortschiet, kan er meer transparantie en efficiëntie worden verbeterd bij het afhandelen van klachten.

Levering en Retournering

2
Thumbs-Up 0
Thumbs-Down 1
  • "Onverwachte jaarlijkse betaling"
De bezorging van bestellingen wordt over het algemeen als snel en betrouwbaar ervaren, hoewel sommige klanten klagen over onverwachte extra kosten bij jaarlijkse betalingen. Retouren worden echter gemakkelijk en zonder gedoe verwerkt, waardoor de klantenservice over het algemeen positief wordt beoordeeld.