Kviku Finance

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Kviku Finance

Kviku Finance is een marktplaats voor peer-to-peer (P2P) leningen. Het platform biedt investeringsmogelijkheden via leningen die worden uitgegeven door geïntegreerde financieringsmaatschappijen. Het platform is inmiddels al ingeburgerd in meerdere landen, waaronder Rusland, Oekraïne, Kazachstan, Spanje, Polen en d Filippijnen.

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit P2P platform. Kun je ons wat meer vertellen over jouw ervaringen met dit platform, heb je bijvoorbeeld geïnvesteerd en wil je vertellen hoe dit verlopen is? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook weer een objectief beeld vormen over dit bedrijf.

Over Kviku Finance

Het investeringsplatform Kviku Finance maakt onderdeel uit van het moederbedrijf Kviku Group. Kviku Finance verstrekte zijn eerste lening in 2013 en heeft sindsdien geavanceerde kredietscore- en online identificatietechnologie ontwikkeld, waardoor zij een solide voetafdruk kunnen krijgen in elk land waar zij actief zijn. De kredietportefeuille van Kvika Finance wordt gefinancierd door zowel onafhankelijke fondsen als onafhankelijke investeerders.

Producten en diensten van Kviku Finance

Kviku Finance biedt drie verschillende consumentenproducten aan waarin jij kunt investeren:

Virtuele Creditcards
-

Biedt krediet tot duizend euro
- Lening tot maximaal een jaar

Leningen voor verkooppunten
-

Biedt leningen aan tot twee duizend euro
- Lening van twee maanden tot een jaar

Kredietlijn
-

Biedt krediet tot drie duizend euro
- Lening van zes maanden

Hoe het werkt? Jij stelt parameters in van de leningen waar jij in zou willen beleggen. Als een lening binnen deze parameters valt die jij hebt ingesteld, zal Kviku Finance jouw geld automatisch beleggen. Zodra de lener de door jou gefinancierde lening heeft terugbetaald, worden de hoofdsom en de opgebouwde rente automatisch overgemaakt naar jouw account. Daarna kan je kiezen om opnieuw te beleggen of om het geld op te nemen. Elke lening wordt geleverd met een betalingsschema en leners zijn verplicht om hiermee af te lossen. In het geval dat de lener zijn geplande betalingen niet nakomt, wordt de terugkoopgarantie geactiveerd.

Heeft Kviku Finance terugkoopgarantie?

Net als andere P2P platforms dekt Kviku Finance leningen met een terugkoopgarantie. Voor degenen die het niet weten, een terugkoopgarantie beschermt jouw kapitaal tegen een mogelijke wanbetaling. Dat wil zeggen, in een scenarie waarin de lener de terugbetaling van een door jou gefinancierde lening uitstelt of in gebreke blijft, dat de leningverstrekker automatisch de lening van jou overkoopt.

Ervaringen, klachten en tips over Kviku Finance

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over Kviku Finance achter op deze pagina van ons platform. Het wordt enorm gewaardeerd door andere potentiele klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review