GWK Travelex

Alle reviews

GWK Travelex

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

GWK Travelex

Op vakantie gaan is altijd leuk! Tenminste, als je die goed voorbereid! Op onze site vind je veel informatie over op vakantie gaan. Keuze genoeg! Binnen Europa is het makkelijk; we gebruiken allemaal de Euro, dus je hoeft je geen zorgen te maken over geld wisselen in het buitenland. Maar wat moet je doen als je bijvoorbeeld naar Japan gaat? Of Rusland? Hoe kom je aan cash dollars, of hoe wissel je deze weer om in Euro’s? Daar zijn de speciale GWK’s voor. Lees hier meer over het GWK en de diensten die ze aanbieden! En laat vooral ook uw review achter! Heeft u wel eens buitenlands geld gewisseld bij het GWK Travelex? Laat uw ervaring bij ons achter! Uw persoonlijke beoordeling kan voor een bedrijf de beste reclame zijn, of een goede waarschuwing voor andere consumenten. 

Over GWK Travelex
De afkorting GWK staat voor Grenswisselkantoor. Deze financiële instellingen zijn gespecialiseerd in alles was met vreemde valuta te maken heeft. Op alle grote treinstations en luchthavens zijn GWK Travelex kantoren te vinden. Hier kan je vreemde valuta wisselen naar euro’s of dollars, en spoed betalingen maken. Het bedrijf staat in Engeland geregistreerd en werken wereldwijd samen met de Western Union. Ook op Schiphol zijn enkele balies van de GWK Travelex te vinden. Bij alle filialen vindt je een pinautomaat. 

Producten en diensten van het GWK Travelex
Vroeger was het heel gewoon. In elke stad had je wel een GWK-kantoor, oftewel een grenswisselkantoor of geldwisselkantoor, zoals sommige mensen ze noemen. Zeker toen alle landen in Europa nog hun eigen valuta hadden, waren de geld wissel kantoren altijd heel erg druk. Ging je even de grens met België over, dan moest je eerst naar een GWK Travelex om je nederlandse guldens eerst om te wisselen voor belgische franken. Ook na je vakantie kon je weer bij de GWK terecht om je overgebleven buitenlandse valuta weer naar nederlandse valuta terug te wisselen. Tegenwoordig hebben meer dan ze 50 verschillende populaire valuta waarmee ze werken. Hier kun je  bekijken welke landen er allemaal mee doen met de euro.

Alhoewel je tegenwoordig in de meeste landen gewoon digitaal kunt betalen met je Nederlandse bankpas, zijn er ook nog heel veel landen waarbij betaling met de pinpas niet mogelijk is. In Egypte bijvoorbeeld, tijdens je duikvakantie in Dahab. In de meeste winkels in Dahab kan je alleen met cash geld betalen. Dus je doet er verstandig aan om alvast wat Egyptische pondjes te bestellen bij het GWK Travelex. Dit kan heel gemakkelijk online. Uw online bestelling van vreemde valuta kan paar dagen later al opgehaald worden bij het dichtstbijzijnde GWK Travelex filiaal. Via de website van GWK Travelex kun je behalve vreemde valuta bestellen ook alle wisselkoersen nakijken, bekijken waar de wisselkantoren zich bevinden en het overgebleven vakantie geld kun je met de terugkoop garantie weer bij het GWK inwisselen tegen dezelfde scherpe wisselkoers als je het voor gekocht hebt.  

Complimenten, klachten en tips over GWK Travelex
Heeft u wel eens vreemde valuta besteld online bij een van de kantoren van GWK Travelex? Of uw buitenlands geld aan het GWK Travelex aangeboden voor omwisselen naar Nederlands geld? Laat ons weten hoe het bevallen is! Ook als u wel eens een rekening heeft betaald via het GWK of van andere diensten gebruik maakt van dit bedrijf zijn wij benieuwd naar uw persoonlijke ervaringen!