CORUM Investments

Alle reviews

CORUM Investments

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Openbank
Openbank

Openbank is een bank voor de toekomst. Maar wat wordt hier precies mee bedoelt? En wat heeft Openbank te maken met duurzaamheid en goede doelen? Wi...

Logo Fast Invest
Fast Invest

Wie houdt er nou niet van makkelijk meer geld bij verdienen, met hedendaagse technologie gaat dat steeds eenvoudiger. Wellicht ben je ook iemand di...

Logo MeXeM
MeXeM

Ben je zelf helemaal ingespeeld op de financiën? Of wil je simpelweg een nieuw avontuur aangaan? Wellicht dat je dan tijdens je zoektocht naar...

Logo BridgeFund
BridgeFund

Je eigen bedrijfje oprichten kan een zeer ingrijpende belevenis zijn voor veel mensen. Niet alleen zet je daarmee een stap naar financieel onafhank...

CORUM Investments

Heb je de laatste tijd veel geld verdiend, maar weet je niet wat je daarmee moet doen? Misschien vindt je het dan wel verstandig om hier een gedeelte van te investeren, maar hoe begin je daar aan als je geen ervaring hebt? Wellicht kan CORUM Investments je hierbij dan helpen. 

Voordat je geld gaat beleggen bij CORUM Investments wil je wel een aantal dingen over het bedrijf weten, daarbij kan je denken aan zaken als: hoe werkt het systeem van CORUM Investments? Vanaf hoeveel geld kan ik investeren bij CORUM Investments? Hoe weet ik of het bedrijf wel te vertrouwen valt? Is CORUM Investments wel succesvol? Je wilt immers niet dat je investering tot verliezen leidt. Wat kan ik doen als ik ontevreden ben met CORUM Investments? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op ons reviewplatform, beoordelingen en reviews over CORUM Investments en vergelijkbare bedrijven lezen.Zo kan je bepalen of CORUM Investments wel aan je verlangens zal voldoen. 

Wat is CORUM Investments

CORUM Investments is een bedrijf gespecialiseerd in het Gediversifieerd beleggen in vastgoed in 17 verschillende landen, 6 sectoren en 5 valuta wereldwijd. De onderneming stelt dat ze inmiddels al met meer dan 60.000 tevreden klanten hebben samengewerkt. Het succes van CORUM Investments valt te danken aan een ’out of the box’’ aanpak met een sterke formule van risicospreiding. Bij CORUM Investments kan je kiezen uit twee soorten fondsen: CORUM Origin en CORUM XL. 

Producten en diensten CORUM Investments

Als je eenmaal een bezoekje brengt aan de website van CORUM Investments kan je gelijk starten met het verkrijgen van informatie die je nodig zult hebben voor het beleggen. Zo kan je via de homepagina lezen over hoe je kunt beleggen in vastgoed zonder de zorgen van een vastgoedbeheerder. Via CORUM Investments kun je maandelijks een potentieel dividend uitbetaald krijgen. Verder kan je ervoor kiezen om je potentiële dividend uitkering te herbeleggen in Corum-aandelen. Het is mogelijk bij CORUM Investments om een automatische investering vanaf €50 per maand te plannen. 

Wil je meer weten over hoe CORUM Investments eigenlijk in elkaar steekt? Lees dan meer over de verschillende vastgoedfondsen: CORUM Origin en CORUM XL. Daarnaast kan je een brochure downloaden die gaat over de voordeligheid van CORUM Investments. 

Contact

Wil je gaan beleggen via CORUM Investments, maar heb je een vraag die je eerst graag beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te willen nemen met het bedrijf? Dan kan dat op een aantal manieren. Zo kan je telefonisch contact opnemen door te bellen naar het nummer: 020 237 19 10. Bezoek je CORUM Investments liever in persoon? Dan gaat dat ook, daarvoor moet je aan de Herengracht 338, 1016 CG, in Amsterdam zijn. 

Reviews en beoordelingen CORUM Investments

Heb je al eens eerder geïnvesteerd bij CORUM Investments? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe dat verliep! Deel je mening met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier wordt het makkelijker voor andere potentiële klanten van CORUM Investments om een realistischer beeld over de onderneming te ontwikkelen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Bezoek dan ons reviewplatform.