CORUM Investments reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

CORUM Investments

Heb je de laatste tijd veel geld verdiend, maar weet je niet wat je daarmee moet doen? Misschien vindt je het dan wel verstandig om hier een gedeelte van te investeren, maar hoe begin je daar aan als je geen ervaring hebt? Wellicht kan CORUM Investments je hierbij dan helpen.

Voordat je geld gaat beleggen bij CORUM Investments wil je wel een aantal dingen over het bedrijf weten, daarbij kan je denken aan zaken als: hoe werkt het systeem van CORUM Investments? Vanaf hoeveel geld kan ik investeren bij CORUM Investments? Hoe weet ik of het bedrijf wel te vertrouwen valt? Is CORUM Investments wel succesvol? Je wilt immers niet dat je investering tot verliezen leidt. Wat kan ik doen als ik ontevreden ben met CORUM Investments? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op ons reviewplatform, beoordelingen en reviews over CORUM Investments en vergelijkbare bedrijven lezen.Zo kan je bepalen of CORUM Investments wel aan je verlangens zal voldoen.

Wat is CORUM Investments

CORUM Investments is een bedrijf gespecialiseerd in het Gediversifieerd beleggen in vastgoed in 17 verschillende landen, 6 sectoren en 5 valuta wereldwijd. De onderneming stelt dat ze inmiddels al met meer dan 60.000 tevreden klanten hebben samengewerkt. Het succes van CORUM Investments valt te danken aan een ’out of the box’’ aanpak met een sterke formule van risicospreiding. Bij CORUM Investments kan je kiezen uit twee soorten fondsen: CORUM Origin en CORUM XL.

Producten en diensten CORUM Investments

Als je eenmaal een bezoekje brengt aan de website van CORUM Investments kan je gelijk starten met het verkrijgen van informatie die je nodig zult hebben voor het beleggen. Zo kan je via de homepagina lezen over hoe je kunt beleggen in vastgoed zonder de zorgen van een vastgoedbeheerder. Via CORUM Investments kun je maandelijks een potentieel dividend uitbetaald krijgen. Verder kan je ervoor kiezen om je potentiële dividend uitkering te herbeleggen in Corum-aandelen. Het is mogelijk bij CORUM Investments om een automatische investering vanaf €50 per maand te plannen.

Wil je meer weten over hoe CORUM Investments eigenlijk in elkaar steekt? Lees dan meer over de verschillende vastgoedfondsen: CORUM Origin en CORUM XL. Daarnaast kan je een brochure downloaden die gaat over de voordeligheid van CORUM Investments.

Contact

Wil je gaan beleggen via CORUM Investments, maar heb je een vraag die je eerst graag beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te willen nemen met het bedrijf? Dan kan dat op een aantal manieren. Zo kan je telefonisch contact opnemen door te bellen naar het nummer: 020 237 19 10. Bezoek je CORUM Investments liever in persoon? Dan gaat dat ook, daarvoor moet je aan de Herengracht 338, 1016 CG, in Amsterdam zijn.

Reviews en beoordelingen CORUM Investments

Heb je al eens eerder geïnvesteerd bij CORUM Investments? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe dat verliep! Deel je mening met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier wordt het makkelijker voor andere potentiële klanten van CORUM Investments om een realistischer beeld over de onderneming te ontwikkelen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Bezoek dan ons reviewplatform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

V
Veenstra 2 jaar geleden
8
Ik heb onlangs mijn eerste vastgoedbelegging gedaan bij CORUM Investments en ik kan zeggen dat het een aangename ervaring was. Het proces om te investeren was eenvoudig en overzichtelijk, wa...

Alle reviews ( 1 )

CORUM Investeringen: Een Veilige Weddenschap

Ik heb onlangs mijn eerste vastgoedbelegging gedaan bij CORUM Investments en ik kan zeggen dat het een aangename ervaring was. Het proces om te investeren was eenvoudig en overzichtelijk, waarbij alle nodige informatie duidelijk werd vermeld op hun website. Bovendien bieden ze beleggingsfondsen aan in 17 landen verspreid over verschillende sectoren, waardoor er voor iedere belegger wel wat wils is. Wat me vooral opviel was de transparantie van CORUM Investments tijdens het hele proces. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik kreeg ook de mogelijkheid om vragen te stellen indien iets niet volledig duidelijk was. Hierdoor kreeg ik als beginnende belegger meteen vertrouwen in het bedrijf. Verder vond ik het rendement dat CORUM Investments belooft, erg interessant en realistisch. De portefeuille bestaat immers uit diverse hoogwaardige panden waaronder winkelcentra, kantoorgebouwen and hotels die wereldwijd worden beheerd door professionals met jarenlange ervaring in de sector – dit geeft mij meteen een gerust gevoel. Al met al ben ik dus zeer positief over CORUM Investments als vastgoedbelegger - eenvoudig investeren zonder veel risico's tegenover een mooi potentieël rendement!

V
Veenstra 2 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!