CORUM Investments reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

CORUM Investments

CORUM Investments: Gediversifieerd beleggen in vastgoed

CORUM Investments is een toonaangevende naam in de wereld van gediversifieerde vastgoedinvesteringen. Met ruim 10 jaar ervaring en een indrukwekkende track record heeft CORUM Investments bewezen een betrouwbare en succesvolle keuze te zijn voor beleggers die willen profiteren van de voordelen van vastgoed zonder zich zorgen te hoeven maken over het beheer ervan. Met een focus op wereldwijde spreiding en een professioneel in-house team dat zorgt voor het verwerven en onderhouden van het vastgoed, biedt CORUM Investments een solide en rendabel investeringsplatform.

Een langetermijnbelegging zonder zorgen

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van beleggen met CORUM Investments is de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van vastgoedbeleggingen zonder de zorgen en het gedoe van vastgoedbeheer. Het in-house team van CORUM Investments neemt de verantwoordelijkheid voor het aankopen en in optimale staat houden van het vastgoed, waardoor beleggers zich kunnen concentreren op het behalen van rendement. Met een langetermijnfocus en een bewezen staat van dienst in het behalen van rendementsdoelstellingen, biedt CORUM Investments beleggers een stabiel en betrouwbaar investeringsplatform.

"Beleggen in vastgoed is de veiligste investering ter wereld, zolang je niet door de muizen wordt opgegeten." - Franklin D. Roosevelt

Maandelijks dividend uitbetaald

Een van de aantrekkelijke aspecten van beleggen met CORUM Investments is het maandelijkse dividend dat beleggers ontvangen. Dit dividend wordt uitbetaald op basis van de huuropbrengsten van de huurders van het vastgoed en biedt beleggers een regelmatige inkomstenstroom. Hoewel het dividend niet gegarandeerd is, heeft CORUM Investments in het verleden consistent dividend uitgekeerd en heeft het zijn jaarlijkse rendementsdoelstellingen vaak overtroffen. Dit maakt beleggen met CORUM Investments niet alleen een veilige langetermijnbelegging, maar ook een aantrekkelijke keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een stabiel inkomen uit hun investeringen.

Automatische investeringen en herbeleggen van dividend

Naast het ontvangen van het maandelijkse dividend biedt CORUM Investments beleggers ook de mogelijkheid om automatisch te investeren. Met het periodiek investeringsplan kunnen beleggers vanaf ?50 per maand investeren op hun eigen tempo, zolang er minimaal één aandeel wordt aangehouden. Bovendien kunnen beleggers ervoor kiezen om hun potentiële dividend te herinvesteren in nieuwe CORUM-aandelen, waardoor ze moeiteloos een vastgoedportefeuille kunnen opbouwen en hun rendement kunnen verhogen. Deze flexibiliteit en mogelijkheden om te investeren maken CORUM Investments een aantrekkelijke keuze voor zowel beginnende als ervaren beleggers.

Neem contact op met CORUM Investments

Als u geïnteresseerd bent in het beleggen in gediversifieerd vastgoed met CORUM Investments, kunt u de informatiebrochure downloaden om meer te weten te komen over de investeringsmogelijkheden. Bovendien nodigen we u uit om contact op te nemen met een van de adviseurs van CORUM Investments om uw specifieke behoeften en doelen te bespreken en te zien hoe CORUM Investments u kan helpen bij het behalen van uw beleggingsdoelstellingen.

Laat uw review achter

Heeft u ervaring met beleggen met CORUM Investments? Laat het ons weten! We horen graag uw persoonlijke ervaringen en feedback. Uw review kan anderen helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing over hun beleggingen. Bedankt voor uw tijd en we kijken uit naar uw review!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

V
Veenstra 1 jaar geleden
8
Ik heb onlangs mijn eerste vastgoedbelegging gedaan bij CORUM Investments en ik kan zeggen dat het een aangename ervaring was. Het proces om te investeren was eenvoudig en overzichtelijk, wa...

Alle reviews ( 1 )

CORUM Investeringen: Een Veilige Weddenschap

Ik heb onlangs mijn eerste vastgoedbelegging gedaan bij CORUM Investments en ik kan zeggen dat het een aangename ervaring was. Het proces om te investeren was eenvoudig en overzichtelijk, waarbij alle nodige informatie duidelijk werd vermeld op hun website. Bovendien bieden ze beleggingsfondsen aan in 17 landen verspreid over verschillende sectoren, waardoor er voor iedere belegger wel wat wils is. Wat me vooral opviel was de transparantie van CORUM Investments tijdens het hele proces. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik kreeg ook de mogelijkheid om vragen te stellen indien iets niet volledig duidelijk was. Hierdoor kreeg ik als beginnende belegger meteen vertrouwen in het bedrijf. Verder vond ik het rendement dat CORUM Investments belooft, erg interessant en realistisch. De portefeuille bestaat immers uit diverse hoogwaardige panden waaronder winkelcentra, kantoorgebouwen and hotels die wereldwijd worden beheerd door professionals met jarenlange ervaring in de sector – dit geeft mij meteen een gerust gevoel. Al met al ben ik dus zeer positief over CORUM Investments als vastgoedbelegger - eenvoudig investeren zonder veel risico's tegenover een mooi potentieël rendement!

V
Veenstra 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review