Wijnproeverijbox

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Wijnproeverijbox

Als je constant dezelfde soort wijn koopt kan het na een bepaalde tijd wel eens saai worden om steeds hetzelfde te drinken. Ben je opzoek naar een manier om in dit probleem misschien op te lossen? Dan heb je wellicht al eens eerder van Wijnproeverijbox gehoord.

Voordat je wijnpakketten bij Wijnproeverijbox gaat samen stellen, wil je wel weten of het bedrijf zal voldoen aan jouw vereisten. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan vragen, zoals: uit wat voor keuze heb ik allemaal bij Wijnproeverijbox? Hoe werkt het systeem, zit het eigenlijk wel eenvoudig in elkaar? Wat kan ik verwachten bij de verzendkosten en levertijden van mijn bestelling? Waar kan ik terecht als ik ontevreden ben over mijn aankoop? Hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit en prijs van de producten? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze site, Wijnproeverijbox reviews en beoordelingen lezen. Op basis daarvan kan je bepalen of het bedrijf wel of niet aan jouw vereisten zal voldoen.

Wat is Wijnproeverijbox

Wijnproeverijbox is een bedrijf dat in 2016 is opgericht uit het idee om mensen thuis een eigen wijnproeverij te laten houden. Het bedrijf werd gevestigd door Frank Weijers, die initieel begonnen was met het geven van wijnproeverijen bij mensen thuis, met de groei en het gemakzucht van e-commerce is zijn idee uiteindelijk uitgegroeid tot een bedrijf. De visie van de onderneming is dat het genieten en proeven van goede wijn bereikbaar moet zijn.

Producten en diensten Wijnproeverijbox

Als je geïnteresseerd bent naar de producten van het bedrijf kan je hun webshop bezoeken, bij aankomst staan er gelijk een aantal aanbiedingen voor je klaar. Zo kan je via de homepagina alle wijnboxen bezoeken. Verder kan je in de uitgelichte categorie informatie vinden over: wereldreis, wijnproeverij op locatie en mini-wijnreis Europa. Daarnaast is het ook mogelijk om de meest verkochte wijnboxen te vinden. Zoek je liever doelgerichter? Dan kan je bovenaan de site kiezen uit meerdere categorieën, waaronder: Zelf samenstellen, Wijnreis boxen, Mini-Wijnreis boxen, Wijntrip boxen, Mini-Wijntrip boxen, Wijnproeverij op locatie en Wijncursus & Masterclass. Als je op een product klikt kan je daarover een omschrijving met specificaties en prijs bekijken.

Wil je graag een bestelling plaatsen bij Wijnproeverijbox? Dan kan je betalen op een aantal manieren, zoals: iDEAL, Mastercard, Visa, American Express, Bancontact, PayPal en Klarna. Bezorgingen worden gedaan binnen 1-2 dagen. Boxen zijn al geschikt vanaf 2 personen. Over retourneren kan je informatie vinden op de site.

Contact

Wil je wijnboxen bestellen bij Wijnproeverijbox, maar heb je een vraag of opmerking die je eerst graag beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan gaat dat op diverse wijze, zo kan je telefonisch contact opnemen door te bellen naar het nummer: 085 1302445. Stuur je liever een bericht via de mail? Gebruik dan het adres: info@wijnproeverijbox.nl. Zelf langsgaan is ook mogelijk aan de Beesdseweg 3-33, 4104 AW, Culemborg. Ben je geïnteresseerd in meer onderzoek doen naar het bedrijf? Dan kan je daarvoor KvK: 59909501 gebruiken.

Reviews en beoordelingen

Heb je al eens eerder wijnen bij Wijnproeverijbox besteld? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over Wijnproeverijbox met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het namelijk makkelijker voor andere potentiële klanten van het bedrijf om een realistischer beeld over Wijnproeverijbox te ontwikkelen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Bezoek dan onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review