Koop en Koe | Grutto

Alle reviews

Koop en Koe | Grutto

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo TaartenWinkel.nl
TaartenWinkel.nl

Wat is er erger dan een gebroken hart? Geld uitgeven aan eten, meestal ook iets dat je nog nooit eerder hebt geproefd, en dan te weten dat het niet...

Koop en Koe | Grutto

Verse rundvlees, varkensvlees of lamsvlees nodig voor het gezin? Op zoek naar een goed gesorteerde slagerij voor al uw vleessoorten? Neem eens een kijkje op de site van ReviewsBird voor het verkrijgen van reviews en beoordelingen,die u wat handige informatie kunnen verschaffen. Hierdoor kunt u een beter beeld krijgen over bedrijven waar u heen kunt voor al uw verse producten.

Over Koop en Koe | Grutto


Bij Grutto is de belangrijkste missie om voedselverspilling tegen te gaan. Het is altijd leuk om veel en goedkoop vlees te eten. Hierdoor heeft Grutto een vleesindustrie gecreëerd, die de uitstoot van broeikasgas moet tegengaan en dierenwelzijn moet handhaven. Grutto wil verandering in de samenleving brengen door terug te gaan naar de natuurlijke manier van vlees productie. Het bedrijf Grutto beschikt over boeren, die liefde voor het werk hebben en tegelijkertijd ook liefde voor de dieren hebben, het beste voer hanteren, geen preventieve antibiotica gebruiken en graag duurzaam bezig zijn. Het bedrijf Grutto had eerder de naam Koop een Koe en heeft verder zijn bekendheid gekregen door producten te leveren voor verschillende bedrijven binnen Nederland.

Producten en diensten van Koop en Koe | Grutto


Bij Grutto bent u terecht voor verscheidene vleessoorten, die voor u klaar worden gelegd in verschillende categorieën, zoals koe, kip, varken (varkens pakket), seizoen vlees, cadeau-ideetjes zoals een coupon. De koe assortiment van Grutto bestaat uit het volgende: koe pakket bio, koe pakket luxe, luxe bio, koe pakket BBQ, BBQ-bio en een combi pakket. Het kip assortiment wordt onderverdeeld in weide kip, kip pakket bio, weide kip pakket luxe, kip pakket luxe en combi pakket. Seizoen pakket wordt onderverdeeld in lam pakket, damhert pakket, edelhert pakket, wilt zwijn pakket, wilde keta zalm pakket en gevulde kalkoen. Voor Grutto is het zeer belangrijk dat u weet wat u eet. Elk type vlees van Grutto is gekenmerkt van eennummer, zodat u weet waar uw vlees vandaan komt. Het vlees dat u bij Grutto haalt is 100% natuurlijk, dus vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en suiker. Hoe gaat men te werkt bij Grutto? Ten eerste bent u in staat om een pakket te kiezen dat geschikt is voor u. Uw vlees wordt geslacht en gerijpt en per maaltijd verpakt. Uw pakket kan verschillende vleesstukken bevatten. Het wordt vers en gekoeld bezorgd. Dankzij de track & trace weet u precies waar uw pakket is en wanneer u die kunt verwachten.

Complimenten, klachten en tips voor Koop en Koe | Grutto


Het bedrijf Grutto houdt zich al jaren bezig met het verzorgen en verkopen van vleesproducten. Klanttevredenheid wordt hoog gehouden en Grutto hoopt op het blijven leveren van de verschillende vleesproducten. Heeft u vragen voor het bedrijf? Laat het weten aan de klantenservice, die u telefonisch kunt bereiken op het nummer 0294-799803. Grutto is gevestigd aan de Rijkstraatweg 9c. Het bedrijf is te volgen op de volgende sociale media: Facebook, Twitter en Instagram.

Heeft u misschien ooit eens inkopen gedaan bij Grutto voor diverse vleessoorten? Laat uw ervaring met het bedrijf Grutto weten in een review, die u plaats op de site van ReviewsBird. Laat ook weten hoe u de ervaring met de klantenservice vond.

Nog geïnteresseerd in meer over Guto en andere vleeswaar bedrijven? ReviewsBird.nl heeft veel informatie voor u verzameld!