ENGIE Zakelijk

Alle reviews

ENGIE Zakelijk

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

ENGIE Zakelijk

Ben jij al overgestapt op groene stroom van ENGIE? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw ervaring. Voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe groene stroomleverancier is het fijn om te weten wat voor ervaring anderen met die leverancier hebben. Jouw ervaring kan anderen helpen. 

ENGIE is een leverancier van duurzame energie. Je kunt hier terecht voor groene energie gemaakt uit wind- en zonne-energie en CO2 neutraal gas. 

Vertel ons wat jouw ervaring is met ENGIE. Wat vindt je van de service die ze leveren en komen ze hun beloftes na? Jouw ervaring is heel waardevol om een goede keuze te kunnen maken. 

Over ENGIE Zakelijk
ENGIE Nederland is een bedrijf met 6000 medewerkers die zich dagelijks inzetten om Nederland CO2 Neutraal te maken op weg naar een duurzame planeet. ENGIE is een internationaal bedrijf dat in Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE energie. ENGIE services is marktleider op het gebied van technische dienstverlening.

ENGIE energie is niet alleen leverancier van groene stroom maar werk ook aan nieuwe technische oplossingen en de ontwikkeling van energiezuinige huizen en wijken. Zo denken ze bijvoorbeeld mee over de aanleg van windparken of de logistiek op bedrijventerreinen. 

Bij ENGIE vinden ze het niet alleen belangrijk dat hun klanten tevreden zijn maar ze vinden hun medewerkers ook een belangrijk onderdeel. Ze doen er bijvoorbeeld zoveel mogelijk aan om een veilige werkplek en werkcultuur te creëren. Bovendien stimuleren ze hun medewerkers in hun ambities en bieden ze zowel intern als extern scholing aan. 

Producten en diensten van ENGIE Zakelijk
Je kunt als consument bij ENGIE terecht voor 100% groene stroom die afkomstig is van windmolenparken en zonne-energie. De meeste stroom is afkomstig van zonneparken. Ze hebben bijvoorbeeld een zonnepark in Friesland waar wel 19.000 zonnepanelen op staan. Daarnaast hebben ze een aantal windmolens die op dit moment in staat zijn om 15.000 huishoudens van energie te voorzien. 

Als je zelf ook je steentje wil bijdragen aan een duurzamere wereld kun je ervoor kiezen om zonnepanelen te plaatsen. Hiermee kun je tot wel 600 euro winst maken per jaar en bovendien kun je de BTW terugvragen. Samen met ENGIE kijk je eerst of je dak geschikt is voor zonnepanelen en wat de opties zijn. Bij de aanschaf van zonnepanelen via ENGIE krijg je 10 jaar SunSure garantie. Binnen 7 jaar heb je jouw investering terug verdient. 

Bij ENGIE kun je ook gas afnemen. Omdat er nog heel weinig bio-gas is een er toch altijd CO2 wordt uitgestoten compenseert ENGIE de uitstoot hiervan door projecten te ondersteunen die de CO2 uitstoot verminderen. 

ENGIE biedt nog veel meer producten die jouw ecologische voetafdruk kunnen verkleinen. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het isoleren van je huis of de aanschaf van LED verlichting, een nieuwe HR-ketel, CV-ketel of laadpaal. 

Ervaringen, klachten en tips over ENGIE Zakelijk
Vertel ons wat je ervaring is met ENGIE zodat anderen een objectief beeld krijgen van de service en kwaliteit van dit groeiende bedrijf. Help anderen om de juiste keuze te maken voor een energieleverancier die staat voor echt duurzame energie. Laat je review achter om anderen te helpen.