Verspreiden.com

Alle reviews

Verspreiden.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Verspreiden.com

Verspreiden.com is een bedrijf dat zich specialiseert in communicatie. Dit doen zij door middel van het snel en eenvoudig verspreiden van jouw flyers, folders of drukwerk. Zij proberen zo kwalitief mogelijk aan te bieden in een overzichtelijk en snel proces tegen een goede prijs. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Verspreiden.com vinden of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over Verspreiden.com
Verspreiden.com is een bedrijf dat is opgezet door twee jonge ondernemers. Zij geloven in persoonlijke service en klanttevredenheid als de belangrijkste speerpunten in het klantencontract. Ook geloven zij dat duidelijke communicatie, snelle service en het leveren van kwaliteitsproducten de basis vormen van een perfecte online dienstverlening. Naast klantenrelaties is voor de ondernemers ook het milieu erg belangrijk, hierin onderscheiden zij zich ook van andere soortgelijke bedrijven. Door efficiënt te werken, proberen zij veel minder grondstoffen en energie te verliezen dan via de gebruikelijke methodes. Daardoor mogen zij ook het FSC keurmerk voeren. Dat betekent ook dat de klanten van het bedrijf dit keurmerk op hun drukwerk mogen voeren. Het bedrijf is onderdeel van Trainews Media. 

Producten en Diensten van Verspreiden.com
Verspreiden.com probeert er voor te zorgen dat uw drukwerk met een hoge attentiewaarde wordt verspreid, zoals de naam van het bedrijf al zegt. Het bedrijf biedt diverse mogelijkheden aan om uw drukwerk te verspreiden. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld exclusief, ingevouwen in de wekelijkse krant, of in een sealpakket. Daarnaast biedt het bedrijf u de service om snel en gemakkelijk uw eigen oplage uit te rekenen met de bijbehorende verspreidingsprijzen. 

Via de website kunt u dus al de prijs van uw drukwerk uitrekenen. Het is direct mogelijk om uw gewenste drukwerk te selecteren en dat mee te verspreiden. Uiteraard ziet u dan in één keer de totale prijs. Komen hier dan nog extra's bij? Nee, hier komen geen extra's bij. Het bedrijf kiest hiervoor om het bestelproces zo flexibel en transparant mogelijk te houden. Heeft u advies nodig bij uw drukwerk? Het bedrijf heeft ook een team van customer service medewerkers dat telefonisch voor u klaar staat. Voor advies hoeft u niet te betalen, dit is dus geheel gratis en vrijblijvend. Naast telefonisch kunt u de customer service ook via e-mail bereiken. Het bedrijf probeert dan binnen twee uur te beantwoorden. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Verspreiden.com
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Verspreiden.com? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Verspreiden.com op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Verspreiden.com vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Verspreiden.com of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Verspreiden.com nu achter.