GfK Panel

Alle reviews

GfK Panel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Pricewise
Pricewise

Tegenwoordig vindt u verschillende diensten beschikbaar zoals energie, geld lenen, autoverzekering, zorg, wonen, internet en TV. Al deze diensten k...

Logo Verspreiden.com
Verspreiden.com

Verspreiden.com is een bedrijf dat zich specialiseert in communicatie. Dit doen zij door middel van het snel en eenvoudig verspreiden van jouw flye...

Logo Reclameland
Reclameland

Wil je jouw producten in de etalage zetten met een textielframe? Wil je jouw verhaal vertellen met stickers? Of ben je op zoek naar nieuwe producte...

Logo mkb-brandstof.nl
mkb-brandstof.nl

Welkom op de reviewpagina voor MKB Brandstof. Je vindt hier reviews en de ervaring van klanten van dit bedrijf. En als jij ooit gebruik hebt gemaak...

GfK Panel

Vind je het leuk om zelf onderzoek te doen, maar tevens ook daar je mening over te geven? Zo ja, hoe leuk is het dan wel niet om daar ook nog eens geld mee te verdienen. Bij GfK Panel is dat mogelijk. GfK Panel is namelijk een website die je enquêtes laat invullen tegen betalingen. 

Alleen je wilt wel zeker weten of dit wel echt is en of het überhaupt rendabel is. Vandaar dat je op ons platform reviews en beoordelingen kunt vinden, waar consumenten bijvoorbeeld over ervaringen met GfK Panel schrijven. 

Over GfK Panel
GfK Panel is een online enquête paneel, door jouw mening te geven kan je beloond worden. Het bedrijf behandelt voornamelijk enquêtes gericht op de televisie- en mediawereld. Als onderzoek bouw je volgens hen mee aan een toekomst van kleine en grote merken, de overheid, fabrikanten en winkels. 

Het bedrijf handelt vanuit het principe dat naast het feit dat ze graag een mening van mensen horen, ze ook vinden dat onderzoek vooral heel leuk is. Naar eigen zeggen beïnvloed jij ‘’het aanbod van morgen’’, door jouw mening te geven beïnvloed je namelijk winkels, merken en bedrijven, ‘’geef vandaag advies over jouw wensen voor morgen’’. 

Producten en diensten GfK Panel
Jouw mening is volgens GfK Panel punten waard, door online enquêtes in te vullen kun je bij ze spaarpunten verdienen, deze zijn om te ruilen voor cadeaubonnen voor diverse bedrijven. Daarnaast kan je ook je punten inruilen voor een betaling naar het goede doel, GfK Panel steunt naar eigen zeggen het Rode Kruis, KiKa en Villa Pardoes. Je kunt dan ook op elk moment punten inruilen voor deze goede doelen, het maakt niet uit hoe vaak en hoeveel punten dit zijn. 

Enquêtes worden op basis van je achtergrond en interesses samengesteld, zo wordt je iedere maand een paar keer uitgenodigd om ze in te vullen. Hoe deze enquêtes er dan precies uitzien ligt aan de wensen van hun klanten. Als jij het leuk vind om je mening te geven en GfK Panel wilt testen kan dat door middel van het opgeven van je e-mail adres en andere gegevens.

Contact
Heb je vragen, klachten of ideeën voor GfK Panel? Wellicht dat je je afvraagt wat voor type cadeaubonnen er zijn, of misschien dat het maken van een account niet werkt. Dan kan je via het online invulformulier op hun website ervoor kiezen om contact met ze op te nemen. Ook is het mogelijk om zelf een mailtje naar gfkpanel.nl@gfk.com te sturen. 

Reviews en beoordelingen GfK Panel
Heb je al ooit ervaringen opgedaan met GfK Panel? Laat hier dan achter hoe je dat beviel! Je kunt bijvoorbeeld schrijven over of je ook daadwerkelijk betaald krijgt. Of wat voor type enquêtes je hebt geschreven en hoe lang dit duurde. Schrijf anders over de klantenservice. Wij vinden namelijk dat jij het recht moet hebben om je mening over bedrijven achter te laten, vandaar dat dit bij ons kan in de vorm van een review. Op deze manier help je ook nog eens andere potentiële consumenten, door ze een beter beeld te geven over hoe GfK Panel nou écht wordt ervaren in werkelijkheid. Wil je meer leren over GfK Panel en gelijksoortige bedrijven? Dan kan je op ons platform reviews en beoordelingen vinden van consumenten die je zijn voorgegaan.