123opzeggen.nl

Alle reviews

123opzeggen.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

123opzeggen.nl

Hoe moeilijk is het om een abonnement op te zeggen? Bedrijven als goede doelen, verzekeringen en loterijen zien hun klanten niet graag gaan en maken het je zo lastig mogelijk om op te stappen. Ze willen elke klant aanhouden, om hun inkomsten zo hoog mogelijk te houden. Het kan dan ook een hels karwei zijn om je abonnement, contract of automatische incasso op te zeggen. 123opzeggennl helpt je bij het opzeggen van vele abonnementen en contracten, zodat je zelf al die moeite niet hoeft te doen. De website maakt een opzegbrief aan voor vele bedrijven, en verstuurt deze online of via de post.

Over 123opzeggennl
123opzeggennl maakt het opzeggen van abonnementen vele malen makkelijker. Je hoeft enkel wat gegevens in te vullen zoals je naam, adresgegevens en IBAN. Je kunt je handtekening plaatsen met gebruik van je muis. Als je een smartphone of tablet gebruikt, kun je het touchscreen gebruiken voor je handtekening, al is het niet verplicht om je handtekening te zetten. De website genereert automatisch een opzegbrief met al je gegevens en handtekening, speciaal geadresseerd aan het bedrijf van jouw keuze. Deze brief laat je vervolgens gratis online versturen. 123opzeggennl rekent alleen kosten aan als je de brief per post wilt sturen. Je hebt de keuze om de brief normaal te verzenden voor €2,95, een spoedverzending kost je €4,95 en een aangetekende zending kost €11,95. Dan heb je natuurlijk wel de bevestiging in je handen dat het bedrijf je brief heeft ontvangen, en hebben ze weinig kans meer om je abonnement niet op te zeggen.

Producten en diensten van 123opzeggennl
123opzeggennl kan opzegbrieven maken voor meer dan 3000 bedrijven, dus de kans is bijzonder groot dat de jouwe er ook tussen zit. Niet alleen loterijen en goede doelen zoals bijvoorbeeld Artsen Zonder Grenzen en Bond tegen Vloeken kunnen worden aangeschreven. Je kunt ook een telecombedrijf zoals Ben of KPN opzeggen, net als een politieke partij zoals CDA of de VVD en een verzekering zoals alle verzekeringen van Aegon en Reaal. De keuze is bijna eindeloos. En als je het betreffende bedrijf dan toch niet kunt vinden op de website, kun je ook een algemene opzegbrief aanmaken waarbij je de gegevens van het bedrijf zelf invult. Het proces is verder hetzelfde, er zijn geen extra kosten, maar er wordt een algemene opzegbrief gebruikt.

Complimenten, klachten en tips voor 123opzeggennl
Heb jij 123opzeggennl al eens gebruikt voor het opzeggen van een abonnement, contract of automatische incasso? Of ben je een trouwe klant en heb je deze dienst al meerdere malen gebruikt? Laat hier dan weten wat je ervaring was. Of het nu positief of negatief was, deel het met ons, wij willen weten wat je ervan vond. Was het echt makkelijk om de opzegbrief aan te maken? En hoe lang duurde het voor je abonnement opgezegd was? Was de klantenservice behulpzaam bij eventuele problemen? Is het online sturen van de opzegbrief werkelijk een volledig gratis dienst, of zat er toch nog een addertje onder het gras? Laat het ons weten in een review