Weight Watchers

Alle reviews

Weight Watchers

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Weight Watchers

Weight Watchers is van oorsprong een Amerikaans bedrijf. Het werd opgericht in 1963 door Jean Nidetch in de amerikaanse stad New York. Weightwatchers specialiseert zich in dieetprogramma's voor verschillende soorten dieten. In Nederland bestaat het bedrijf Weight Watchers sinds 1974. Ook geven ze in Nederland een magazine uit. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Weight Watchers lezen of u eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Weight Watchers
Uit eigen onderzoek van Weight Watchers blijkt dat na vijf jaar bij vijftig procent van de proefpersonen vijf procent blijven gewichtsverlies hebben. In 1978 werd Weight Watchers internationaal overgenomen door het bedrijf H.J. Heinz Company. In 1999 werd Weight Watchers weer zelfstandig en in 2001 werd het een beursgenoteerde onderneming. Heinz brengt nog wel verpakte voedingsmiddelen van het merk Weight Watchers op de markt. Het bedrijf is op dit moment onder de leiding van Mindy Grossman, die sinds 26 april van het jaar 2017 de CEO van Weight Watchers is. Inmiddels is Weight Watchers actief in 29 landen wereldwijd en volgen ongeveer een miljoen mensen per week het programma van Weight Watchers. In Nederland zijn dit er per week zo'n zeventien duizend. 

Producten en Diensten van Weight Watchers
Het concept van Weight Watchers is dat hun dieetprogrammas in groepsverband worden gevolgd waarbij de deelnemers elkaar wekelijks ontmoeten waardoor ze elkaar kunnen steunen en hun ervaringen uit kunnen wisslen. De deelnemers leren bewust om te gaan met voeding terwijl ze toch gezond blijven eten. Het dieet van Weight Watchers bestaat uit een soort puntensysteem, waarbij elk onderdeel van de maaltijd een bepaald aantal punten bevat. Deze punten, die niet analoog zijn aan calorieën, moeten over een bepaalde tijd worden gegeten, maar kunnen ook binnen een aantal dagen worden opgespaard. 

Maar hoe duur is dat nou eigenlijk? Weight Watchers biedt twee abonnementen aan: een digital abonnement of een unlimited workshops + digital abonnement. Bij het digital abonnement kunt u een app downloaden waar alles in staat wat voor u belangrijk is. Deze kosten bedragen vanaf €12,10 per maand. Met het unlimited workshops + digital abonnment kunt u unlimited workshops volgen samen met anderen EN de app downloaden, dit abonnement is er voor iedereen die het liever samen doet dan alleen. Deze kosten bedragen vanaf €23,70 per maand. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Weight Watchers
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Weight Watchers? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Weight Watchers op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Weight Watchers vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Weight Watchers of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Weight Watchers nu achter.