Paleo Magazine

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Paleo Magazine

Ben je benieuwd naar hoe onze voorouders aten en wil je het paleo-dieet uitproberen? Als je graag wil lezen over recepten en weetjes over paleo, kun je terecht bij Paleo Magazine. Je leert in het Magazine over het paleo-dieet en hoe je het dieet kunt toepassen in jouw leven.
Het paleo-dieet is een dieet gebaseerd op ingrediënten die onze voorouders aten en Paleo Magazine is een magazine met recepten voor deze Paleo lifestyle.

Als je nog twijfelt of dit iets voor jou is, kun je hier bij ReviewsBird lezen hoe andere klanten Paleo Magazine ervaren hebben. Zo ben je goed geïnformeerd voordat je een abonnement bij Paleo Magazine afsluit.

Over Paleo Magazine

Steeds meer mensen kiezen voor een paleo-dieet. Als je kiest voor de paleo lifestyle, focus je je op eten als een oermens. Dit komt neer op het eten van puur en onbewerkt voedsel en het beperken van koolhydraten. In plaats daarvan probeer je meer gezonde vetten binnen te krijgen. Dit dieet wordt gezien als een gezonde levensstijl en is bedoeld om meer energie uit je voedsel te halen, maar wordt niet per se gebruikt om af te vallen.

Het hele magazine is er dus op gebaseerd om je te helpen bij het volgen van dit dieet en zo min mogelijk bewerkt voedsel binnen te krijgen.

In Paleo Magazine kun je zien hoe je recepten kunt bereiden volgens de paleo lifestyle. Het magazine heeft meer dan 100 pagina’s en zit vol met recepten, tips, weetjes, feitjes en weekmenu’s.

Abonnementen Paleo Magazine

Je kunt Paleo magazine in de winkel kopen, maar je kunt bij Paleo Magazine ook een abonnement afsluiten. Paleo Magazine biedt de volgende abonnementen aan:

Als je nog twijfelt of een abonnement wel bij je past, kun je ook een vrijblijvend proefabonnement afsluiten bij Paleo Magazine voor 19,95.

Met het abonnement komt ook nog de mogelijkheid om het magazine online te lezen. Je hoeft daarvoor alleen maar de app te downloaden, en het magazine is gelijk ook digitaal voor je beschikbaar.

Betaalmethodes en Verzenden

Je kunt een abonnement afsluiten en betalen met iDEAL, Mastercard en VISA.
Je krijgt het magazine dan automatisch 4 of 5 keer per jaar thuisbezorgd.

Contactmogelijkheden

Bij vragen en klachten en voor advies kun je Paleo Magazine bereiken van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00.

Ze zijn bereikbaar via de mail en via de telefoon op:
Tel: 076 -530 17 18
Mail: abo.paleo@vipmedia.nl

Mocht je schriftelijk contact op willen nemen met Paleo Magazine dan kan dat ook gericht aan het volgende adres:
Postbus 7272
4000 GG Breda

Reviews en ervaringen Paleo Magazine

Heb je al een abonnement bij Paleo Magazine? Dan zijn we benieuwd hoe je dat ervaren hebt. We willen je daarom vragen om een review achter te laten op ReviewsBird. Dankzij jouw beoordeling kunnen toekomstige abonnees snel een keuze maken of een abonnement op Paleo Magazine ook iets voor hen is. Ook als je ervaringen zijn tegengevallen horen wij het graag. Alleen zo kunnen we een zo transparant mogelijk overzicht aanbieden op ReviewsBird.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review