Jake

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Jake

Door de juiste voedingssupplementen bij je dieet te gebruiken kun je alle extra vitamines die je lichaam nodig heeft binnenkrijgen. En met dieet doelen we niet alleen op mensen die aan het afvallen zijn, in dit geval is je dieet is gewoon het dagelijkse eetpatroon dat je hebt. Steeds meer en steeds vaker zie je online aanbiedingen voor supplementen waar alle voedingsstoffen al in zitten en de ene aanbieders heeft nog mooiere praatjes dan de andere. Maar wat vinden klanten zelf van al die producten? Worden hun verwachtingen waargemaakt? Zijn de online shops die deze supplementen verkopen betrouwbaar? Een nieuwe speler op deze markt is Jake Food en klanten steken hun ervaringen met deze webwinkel niet onder stoelen of banken in hun reviews op onze website.

Over Jake Food

Jake Food is in 2015 opgericht en het eerste product dat online verkocht werd was de shake. Tegenwoordig verkoopt deze webwinkel een ruim assortiment aan complete voeding en voedingssupplementen. Jake Nutritionals BV, het bedrijf achter de webshop is gevestigd in Groningen en de klantenservice is op werkdagen tijdens kantooruren te bereiken voor al je vragen die je niet in de veelgestelde vragen op de site van Jake Food ziet staan. De producten die Jake Food verkoopt worden gratis bezorgd en om extra korting te krijgen kun je gebruik maken van Jake Food kortingscodes die met grote regelmaat gepubliceerd worden. Natuurlijk kun je producten ook aan Jake Food retour sturen, je hebt daar twee weken de tijd voor.

Welke producten verkoopt Jake Food online?

Het grootste deel van het aanbod dat Jake Food online te bieden heeft bestaat uit shakes, vitaminebars en dranken. Al deze producten bevatten volgens Jake een deel van de dagelijkse hoeveelheid mineralen en vitamines die je lichaam nodig heeft. De Jake Food shakes die verkrijgbaar zijn in smaken zoals koffie, banaan en bosvruchten zijn zelfs complete vegan maaltijdvervangers. De diverse verpakkingen zijn geschikt voor 20, 40 of zelfs 80 maaltijden. Ben je iemand die nog niet veel ervaring heeft met dit soort maaltijdvervangers en voedingssupplementen? Dan kun je een Jake Food starter box bestellen, hier zit alles in om je eerste stappen te zetten op weg naar een gezond lichaam. Je kunt al deze Jake Food producten veilig afrekenen met methodes zoals iDEAL en creditcard. Voor de bezorging van je bestelling moet je rekening houden met twee werkdagen en het mooie is dat je er niets voor hoeft te betalen.

Reviews over klachten en ervaringen met Jake Food producten

Welke ervaring heb jij als klant met de producten die je onlangs bij Jake Food hebt besteld? We hopen dat je jouw mening en eventuele klachten wilt delen met andere consumenten en bieden je daarvoor alle ruimte op onze website. Jij kunt in jouw Jake Food review dieper ingaan op de kwaliteit van de producten en de resultaten die je hebt gemerkt. Hoe zit het bijvoorbeeld met de smaak van de shakes? Merk je verschil in je lichaam als je de Jake Food vitaminebars en shakes neemt? De beoordeling die jij bij ons achterlaat geeft andere consumenten de informatie die ze nodig hebben met betrekking tot de voor- en nadelen van het bestellen van maaltijdvervangers bij Jake Food.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review