Holland En Barrett

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Holland En Barrett

Holland and Barrett (voorheen De Tuinen) is een Britse winkelketen met ongeveer dertien honderd winkels in zo'n zestien verschillende landen. De keten heeft vooral veel winkels in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, België, de Volksrepubliek China (hier valt Hongkong ook onder), India, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Holland and Barrett lezen of uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Holland and Barrett achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Over Holland and Barrett

Holland and Barrett werd opgericht in 1870 door William Holland en Alfred Slapps Barrett (vandaar de naam), die een groentewinkel kochten in Bishop's Stortford in het oosten van Engeland en begonnen met de verkoop van groente en kleding. Op 1 mei 2015 zijn ook alle winkels van De Tuinen ondergebracht bij Holland and Barrett. Op 21 juni 2017 werd bekend gemaakt dat NBTY en The Caryle Group de vollgedige keten wilden verkopen. Een aantal bedrijven lieten interesse blijken, waaronder het moederbedrijf van Kruidvat en Trekpleister. Uiteindelijk werd de keten voor 1,8 miljard pond verkocht aan L1 Retail, een groep in eigendom van de Russische miljardair Mikhail Fridman.

Producten en Diensten van Holland and Barrett

Maar wat verkoopt Holland and Barrett dan nu precies, en hoe onderscheiden zij zich van andere soortgelijke bedrijven? Allereerst is de ambitie van Holland and Barrett om een plek te zijn waar iedereen terecht kan voor vitamines, mineralen en andere gezondheidsproducten. Bij het bedrijf staat de "kracht van de natuur" voorop. Dit houdt in dat alle producten van het bedrijf ontwikkeld worden op basis van natuurlijke ingedriënten die ons van binnenuit en van buitenaf kunnen verzorgen. De natuurlijke ingrediënten die het bedrijf gebruikt in hun producten hebben allemaal hun eigen unieke eigenschappen en werking.

Misschien begreep u het al toen u las over de natuurlijke ingrediënten maar Holland and Barrett is ook erg duurzaam. Het bedrijf heeft een breed assortiment aan clean beauty en zero waste producten. Samen met hun leveranciers hebben ze de doelstelling gezet om het voor klanten makkelijker te maken om duurzame en/of gezonde keuzes te maken. Zij geloven dat dit niet alleen beter is voor u maar ook voor onze planeet. Hun motto is dan ook "Samen kunnen we een verschil maken!".

Aanbevelingen, klachten en tips over Holland and Barrett

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Holland and Barrett? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Holland and Barrett op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Holland and Barrett vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Holland and Barrett of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Holland and Barrett nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review