Bulk Powders

Alle reviews

Bulk Powders

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Bulk Powders

Voor mensen die een actief en sportief leven lijden is gezonde voeding heel belangrijk. We zijn dan ook benieuwd of je ervaring hebt met de voedingssupplementen van Bulk Powders. Jouw ervaring kan anderen helpen om te bepalen of dit merk ook geschikt is voor hun. Jouw ervaring is daarom heel waardevol.

Bulk Powders is een merk dat zich richt op een supplementen en inspiratie voor een gezonde leefstijl. Je kunt hier producten kopen die je helpen om jouw gezondheidsdoelen te behalen en volgens bulk op eerlijke wijze worden gemaakt. Het gaat om voeding voor zowel fervente sporters, topatleten als amateursporters. 

Deel jouw ervaring zodat anderen een objectieve mening kunnen vormen over dit bedrijf. We zijn benieuwd wat je vindt van het merk en de producten die ze aanbieden, en hoe de service van het bedrijf is. We zijn je heel dankbaar voor het delen van jouw ervaring. 

Over Bulk Powders
In 2006 toverden Adam Rossiter en Elliot Dawes een lege slaapkamer om tot het hoofdkantoor van Bulk Powders. Ze begonnen met een lening van 3000 pond. Ondertussen zijn ze een sterk groeiend bedrijf die niet meer weg te denken is uit de sportvoedingsbranche. Geschat wordt dat ze in 2021 meer dan 10 miljoen producten zullen leveren aan hun steeds grotere klantenkring.

De oprichter van Bulk Powders waren niet tevreden met de producten die op de markt waren en besloten om voor kwaliteit en transparantie te gaan. Traditionele supplementen zitten vaak vol met onbekende ingrediënten of bevatten juist niet de ingrediënten die ze beloven. Bulk produceert meer dan 80% zelf in de eigen fabriek. Hierdoor zeggen ze altijd controle te hebben op de kwaliteit. 

Ze willen hun klanten niet alleen helpen met gezonde voeding, maar ook inspireren om het beste uit hun leven te halen. Ze willen een impact maken door het goede voorbeeld te geven. Daarom zijn de verpakkingen ook van duurzaam materiaal en hebben ze een aparte lijn veganistische producten. 

Producten en diensten van Bulk Powders
Bij Bulk Powders kun je terecht voor een breed assortiment van voedingssupplementen en sportvoeding. De producten zijn ontwikkeld door voedingsdeskundigen en diëtisten.

Fanatieke sporters hebben meer koolhydraten, eiwitten, vetten en aminozuren nodig. Om optimaal te presteren kun je die extra bijslikken. Bij Bulk hebben ze een grote hoeveelheid producten die hieraan bijdragen. 

Er is ook een ruim assortiment aan vitaminen die zowel sporters als niet-sporters kunnen bestellen om hun lichaam in topconditie te krijgen. Als je niet goed weet welke vitamines voor jou geschikt zijn kun je op de website van Bulk Powders alle informatie vinden die je nodig hebt.

Naast vitaminen en supplementen kun je ook voeding kopen. Als je voeding koopt bij Bulk staat er exact op vermeldt wat erin zit zodat je weet wat je dagelijks binnen krijgt. Dat is handig als je een topsporter bent, wil aankomen of af wil vallen. De website is strak en minimalistisch. 

Ervaringen, klachten en tips over Bulk Powders
Deel jouw ervaring met Bulk Powders met ons zodat anderen een goed beeld krijgen van de service en kwaliteit van dit merk. Voor anderen die op zoek zijn goede sportvoeding is het fijn om te horen wat anderen ervan vinden. Laat jouw review achter om anderen op weg te helpen.