Atida Pure

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Atida Pure

Het eten van gezonde en voedzame voeding is van groot belang voor ons lichaam en gezondheid. Daarnaast kun je supplementen gebruiken als een aanvulling voor een gezonde leefstijl. Er zijn tegenwoordig zoveel soorten en merken supplementen te verkrijgen. Misschien ben je de naam Atida Pure wel tegengekomen in je zoektocht naar de juiste supplementen en vraag je jezelf af of je het zou moeten proberen met dit merk. Om een beter conclusie te kunnen trekken kun je een paar Atida Pure reviews lezen.

Over Atida Pure

Atida Pure is een onderdeel van de bekende Atida online apotheek keten in Europa en is operatief in de volgende landen: Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Italië en Oostenrijk. Atida Pure is ontstaan nadat klanten behoefte hadden aan supplementen die een aanvulling konden vormen op hun persoonlijke behoeften. Met een apothekers achtergrond heeft dit bedrijf al meer dan 15 jaar ervaring met supplementen. De supplementen van Atida Pure zijn lactosevrij, glutenvrij en zijn meestal veganistisch.

Producten en diensten van Atida Pure NL

Atida Pure verkoopt gepersonaliseerde supplementen die gemaakt worden in Duitsland zoals vitamines, mineralen, specials en Atida blends. Onder het rubriek specials kun je bijvoorbeeld Ashwagandha pure en Omega 3 pure vinden. En bij de Atida blends kun je Probiotica pure, immuniteit pure, antioxidanten pure etc. vinden. Deze supplementen kun je gebruiken voor verschillende doeleinden zoals voor: energie, hart, botten & gewrichten, stress, weerstand, geheugen & concentratie, haar, huid & nagels, zwangerschap, fitness & spierherstel en spijsvertering. Als je supplementen besteld bij dit bedrijf dan wordt je, vanaf het moment dat je betaald hebt, automatisch ingeschreven voor een maandelijkse flexibele abonnement die je op elk moment kunt afzeggen of pauzeren.

Leveringsbeleid Atida Pure

Als je voor de 1e keer producten hebt besteld bij deze webshop, dan kan de levering van je bestelling ongeveer 5 dagen duren. De levering wordt gedaan door DHL en het bedrijf adviseert om de DHL app te downloaden zodat je kunt volgen waar je pakketje is.

Betaalopties Atida Pure

Bij Atida Pure wordt je maandelijkse abonnement op dezelfde manier verrekend als bij je eerste keer van betalen. De betaalmogelijkheden van dit bedrijf zijn: iDEAL, PayPal, Mastercard en Visa.

Contactgegevens Atida Pure

Als je contact wilt maken met Atida Pure dan kun je ze bellen of je kunt een e-mail bericht voor ze sturen. Op de website staat aangegeven dat er binnen 24 uur contact met je gemaakt zal worden, als je e-mail op een werkdag verzonden is. Je kunt verder nog het forum met de veelgestelde vragen doornemen voor algemene informatie.

Email: contact@atidapure.com
Telefoon: 0970 102 539 54 (ma-vrij van 09.00-17.00u)

Reviews, beoordelingen en ervaringen voor Atida Pure

Met zoveel soorten en merken supplementen op de markt kan het moeilijk zijn om een product te vinden dat echt werkt. Dat is een van de redenen waarom er reviews worden geschreven. Hoe meer beoordelingen een product heeft des te beter, want ervaringen kunnen verschillend zijn. Toch zul je merken dat, afhankelijk van het product, het grootste deel van de ervaringen positief of negatief zullen zijn. Dat kan een aanwijzing zijn voor andere klanten om te weten als ze het product wel of niet willen aanschaffen. Help je andere klanten ook door een review te geven als je al ervaring hebt met de producten van Atida Pure?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review