roots dating review en ervaringen van klanten uit NL

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

ROOTS dating

Als christelijke vrijgezel is het soms niet makkelijk om een partner te vinden, vooral niet als je online op zoek gaat. De meeste datingsites selecteren niet op geloofsovertuiging of religie. De kans dat je daar iemand tegenkomt die gelijkgestemd is, is niet zo heel groot. Gelukkig zijn er steeds meer aanbieders die merken dat dit voor veel mensen wel belangrijk is en er zijn daardoor de laatste jaren meer van dit soort sites te vinden. Maar in welke mate onderscheiden zij zich van ´normale´datingsites? Wat hebben zij extra te bieden? Hoe gaan ze met je gegevens om? En wat mag je verwachten van een betaald lidmaatschap? Het zijn vragen waarvan wij weten dat veel potentiële klanten ze hebben en daarom laten wij op onze website alle reviews van klanten zien die ervaring hebben met christelijke websites zoals ROOTS dating die beheerd wordt door het bedrijf met dezelfde naam uit Rotterdam.

Over ROOTS Dating

Dit is een datingsite die je niet alleen op de desktop kunt gebruiken, er is namelijk ook een ROOTS Dating app voor je mobiele telefoon. Als gebruiker heb je de keuze uit een gratis of een betaald lidmaatschap. De site onderscheidt zich van andere soortgelijke sites door tijdens het maken van je profiel specifieke open vragen over je geloof te stellen. De site is gemaakt voor en door christenen en je kunt zelfs meer vertellen over het kerkgenootschap waar je lid van bent.

Het verschil tussen betaald en gratis lidmaatschap

Iedereen de christen is kan bij deze datingsite een gratis profiel aanmaken. Er wordt vooral de nadruk gelegd op de collage van je foto's, hobby's, filmpjes en links die je leuk vindt. Dit alles kun je dus zonder kosten invullen en samenstellen. Waarin verschilt dan het gratis en betalend lid? Als gratis lid kun je niet alle functies te gebruiken. Zo zul je een abonnement moeten afsluiten als je bijvoorbeeld berichten wilt verzenden en ontvangen, kortom als betalend deelnemer kun je gebruik maken van alle mogelijkheden die ROOTS dating te bieden heeft.

Je lidmaatschap afrekenen, beheren en opzeggen bij ROOTS Dating

Je betaalt een lidmaatschap voor de periode die je zelf kiest een je kunt afrekenen met veilige methodes zoals iDEAL. Gedurende je abonnement kun je in ROOTS profiel zien wanneer je abonnement vernieuwd zal worden. Daar hoef je overigens niet voor te doen, dat gaat automatisch. Wil je je lidmaatschap opzeggen? Door dat op tijd in je profiel aan te passen stopt je abonnement dan vanzelf. Hoe makkelijk dit precies in zijn werk gaat en wat andere gebruikers er over te melden hebben lees je in hun ROOTS Dating reviews op onze website. Houdt er wel rekening mee dat lid worden via de app duurder is dan via de website. Volgens het bedrijf komt dit omdat Apple en Google toeslagen rekenen voor het gebruik van deze app. Wil je alsnog voordelig uit zijn met een abonnement? Kijk dan of je een ROOTS Dating kortingscode kunt gebruiken tijdens het afrekenen van je betaald lidmaatschap.

Wat krijg je van andere ROOTS profielen te zien?

Als betalend en gratis lid kun je alle profielen van andere gebruikers bekijken. Je krijgt de eerder genoemde collage te zien, een korte introductie wie ze zijn en net zoals jij hebben ook andere deelnemers antwoord gegeven om de vragen die zij zelf het belangrijkst vinden. Zo hoopt ROOTS Dating je een manier te kunnen bieden om leuke aanknopingspunten met andere christenen te vinden. Bovendien kun je nog een persoonlijkheidstest doen om ervoor te zorgen dat je nog makkelijker met anderen gematcht kunt worden. De site heeft zelfs een aantal blogs geplaatst om je tips en advies te geven over het daten.

Reviews en commentaren over ROOTSDating.nl

Als lid van deze datingsite zijn we eigenlijk op zoek naar jou! Je bent namelijk de aangewezen persoon om potentiële nieuwe leden te laten weten wat hen bij een christelijke datingservice zoals deze te wachten staat. Als je het leuk vindt om andere mensen te helpen dan kun je een Roots Dating review op onze website plaatsen. Zo maak je het voor ons mogelijk om een zo objectief mogelijk beeld van deze site te laten zien aan andere gegadigden. In jouw beoordeling kun je ingaan op onderwerpen zoals het gebruiksgemak, de manier waarop je betaalt en hoe makkelijk het bijvoorbeeld is om je abonnement op te zeggen. Jouw mening is erg belangrijk en alleen met elkaar kunnen we laten zien of ROOTS Dating betrouwbaar is. Uiteindelijk krijgt iedereen zo te zien of er over deze datingsite veel klachten en opmerkingen zijn of niet.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review