My Secret Date

Alle reviews

My Secret Date

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo SF.dating Secretflirt.dating
SF.dating Secretflirt.dating

Tegenwoordig is het heel normaal om online te daten maar niet alle datingbureaus zijn te vertrouwen. We willen jou daarom vragen of je ervaring heb...

Logo Nieuwerelatie
Nieuwerelatie

Ben je een tijd geleden gescheiden en op zoek naar een nieuw avontuur? Een relatie kan je weer opweg helpen om die vonk in jouw leven terug te vind...

Logo Ondeugend Daten
Ondeugend Daten

Tijden veranderen. Ook op het gebied van uitgaan en daten is in de laatste jaren heel veel veranderd. In 2010 was het zoeken van een partner n...

Logo Bilove
Bilove

  Datingwebsites zijn er in alle vormen en maten. Er zijn datingsites voor mannen die van vrouwen houden, mannen die van mannen houden, e...

My Secret Date

Heb je geen zin om uren in de kroeg te hangen op zoek naar een leuke date? Dan is het goed om te weten dat je tegenwoordig kunt online daten. Heeft online daten alleen maar voordelen? Consumenten die ook online op zoek zijn maken gebruik van datingsites zoals My Secret Date om spannende contacten te vinden. Maar wat mag je van deze service én andere verwachten? Hoe snel kom je met andere mensen in contact en hoe verloopt dat contact? Is het makkelijk om een account te openen bij My Secret Date? Hoe betrouwbaar zijn datingsites? Lees er alles over in de reviews op onze website, daar vind je alle informatie die je nodig hebt om voor de juiste datingsite te kiezen. Of dat My Secret Date is hangt ervan af of de site aan jouw wensen kan voldoen.

Over My Secret Date

My Secret date is een datingsite voor mannen en vrouwen die volgens de site spannende en leuk contacten zoeken. Hoe gaat het online daten bij deze website in zijn werk? Je kunt geheel gratis een account maken zodat je jouw profiel met anderen kunt delen. Kun je met een gratis account met andere gebruikers van My Secret Date chatten? Om optimaal van deze datingsite gebruik te maken zul je moeten betalen, pas dan kan je alle functies gebruiken en zien wie je wil contacteren en wat zij schrijven. Voor meer informatie staat de rubriek met veelgestelde vragen tot je beschikking en tijdens kantooruren kun je de klantenservice van deze datingsite contacteren. Deze datingservice wordt overigens beheerd door het bedrijf Trafficshare BV uit Den Haag.

Een betaald account bij My Secret Date

Spannende berichten ontvangen en verzenden kun je bij My Secret Date pas doen als je credits hebt gekocht. Elke functie kost een bepaald aantal credits en die kun je kopen met verschillende veilige betaalmethodes. My Secret Date accepteert onder andere iDEAL, Bancontact, PayPal en bankoverschrijvingen. Hoe worden betalingen op een afschrift weergegeven? Die verschijnen als betalingen aan Trafficshare, als je een partner hebt hoef je niet bang te zijn dat je lidmaatschap bij My Secret Date verraden wordt. Zodra je betaald lid bent van deze datingservice kun je 24 uur per dag online daten en contact opnemen met de support afdeling. Is My Secret Date betrouwbaar? Gebruikers van deze site geven je antwoord op deze en andere vragen in de reviews die zij op onze website hebben achter gelaten.

Reviews en commentaren over My Secret Date

Als jij een betaald gebruiker van My Secret Date bent dan nodigen wij je uit om jouw My Secret Date review ook op onze website te posten. Op die manier help je mee om alle voor- en nadelen van deze datingservice te belichten. Het wordt voor gebruikers met een gratis account op deze manier een stuk makkelijker om een keuze te maken. Met jouw beoordeling kun je aangeven hoe de medewerkers van de klantenservice met vragen, klachten en commentaren omgaan. Hoe meer informatie jij in je My Secret Date review vermeldt, hoe beter dat voor iedereen is. Wacht daarom niet langer en deel jouw ervaring met de rest van de wereld.