Metjou dating

Alle reviews

Metjou dating

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Nieuwerelatie
Nieuwerelatie

Ben je een tijd geleden gescheiden en op zoek naar een nieuw avontuur? Een relatie kan je weer opweg helpen om die vonk in jouw leven terug te vind...

Logo Ondeugend Daten
Ondeugend Daten

Tijden veranderen. Ook op het gebied van uitgaan en daten is in de laatste jaren heel veel veranderd. In 2010 was het zoeken van een partner n...

Logo Bilove
Bilove

  Datingwebsites zijn er in alle vormen en maten. Er zijn datingsites voor mannen die van vrouwen houden, mannen die van mannen houden, e...

Logo MILF Match
MILF Match

Klinkt discreet daten met een Milf als iets waar je naar op zoek bent? Of ben je zelf een moeder op zoek naar aandacht en een leuk avondje? Dan zou...

Metjou dating

Het moderne daten blijft veranderen. Op elk moment van de dag kun je via verschillende apps en datingsites vrolijk heen en weer swipen om je nieuwe partner in crime, of beter gezegd in de liefde, te vinden. Maar hoe goed zijn al die datingsites eigenlijk? Zul je er vinden wat je zoekt? Hoe gaan de diverse sites met jouw gegevens om? Zijn ze betrouwbaar als het aankomt op het opzeggen van je account? Door reviews van klanten op onze website te lezen zie je precies hoe iedere datingsite gewaardeerd wordt en welke commentaren en klachten andere klanten er over hebben. Op die manier hopen we je het een stuk makkelijker te maken op het moment dat je voor deze bijzondere manier van daten kiest.

Over Metjou Dating
Metjou Dating is onderdeel van Amazing Bits BV uit Nijmegen en is onderdeel van het Safe Dating Network. Dit netwerk bestaat uit een aantal datingsites die door die bedrijf gerund worden en die gegevens en profielen van gebruikers met elkaar delen om de kans op succes te vergroten. Metjou Dating is voornamelijk bedoeld voor twintigers, dertigers en veertigers die willen daten. Door een profiel te maken kun je met deze groep gebruikers in contact komen als je op zoek bent naar een nieuwe partner. Het inschrijven bij Metjou Dating is gratis, je hebt echter wel een betaald account nodig om van alle mogelijkheden die de site biedt gebruik te kunnen maken.

Wat heeft Metjou Dating te bieden?
Als betaald gebruiker heb je een zogenaamd vip-account en kun je iedere andere gebruiker berichten sturen, hun foto's liken en zelfs likes ontvangen. Je betaalt daarvoor een vaste prijs per maand, die goedkoper wordt al naar gelang de duur van je abonnement. In je account kun je op elk moment je vip-lidmaatschap weer opzeggen. Je kunt voor meer informatie de rubriek met veelgestelde vragen lezen en daarna het reactieformulier invullen als jouw vraag er niet te vinden is. Is Metjou Dating betrouwbaar? Andere gebruikers geven je in hun reviews op onze website antwoord op deze en andere vragen die je wellicht hebt. Je betaalt de abonnementskosten overigens veilig via creditcard of iDEAL.

Reviews en klachten over deze datingsite
Als jij als gebruikers klachten of commentaren over Metjou Dating met andere consumenten wilt delen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven je alle ruimte om je klachten en ervaringenin een Metjou Dating review op onze website te plaatsen. Je kunt op die manier in je eigen woorden omschrijven welke klachten jij hebt over deze datingsite en hoe ze door de site zijn opgelost. Ben je ontevreden over de resultaten bij het vinden van een nieuwe partner of heb je commentaar over de manier waarop de klantenservice je vragen heeft behandeld? Ook dat kun met jouw beoordeling aan de kaak stellen. Hoe meer Metjou Dating reviews wij kunnen laten zien, hoe eenvoudiger het voor nieuwe gebruikers wordt om een keuze te maken of zij er ook lid willen worden. Jouw ervaring met deze datingsite geeft hen de ondersteuning die zij zoeken.