Girls.G-Dating

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Girls.G-Dating

Girls.G-Dating

is een dating website die zich uitsluitend richt op dating voor gays en lesbiennes. Ben jij dus homo, lesbisch of biseksueel en kom je graag in contact met gelijkgestemden? Dan kan je terecht op Girls.G-Dating.

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met deze dating website. Kun je ons wat meer vertellen over jouw ervaringen met deze website, ben jij bijvoorbeeld op een date geweest en wil je hier iets meer over kwijt? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw reviews wordt dus zeer gewaardeerd.

Over Girls.G-Dating

Girls.G-Dating is een site van Amazing Bits B.V.. Dit bedrijf is opgericht in 2007 door drie aandeelhouders, allemaal zijn ze actief in de online dienstverlening. De kernactiviteit van Amazing Bits B.V. is de exploitatie van een uitgebreid netwerk van kwalitaitef hoogwaardige dating websites onder de handselsnaam Safe Dating Networks. Hiervoor is een intelligent platform en infrastructuur ontwikkeld. Onder de websites van Amazing Bits B.V. vallen meer dan honderd dating websites, dus onder andere Girls.G-Dating, maar ook Alleenstaande-mamas.nl, Smartsingles.nl en Maatjemeer-Match.nl.

Producten en diensten van Girls.G-Dating

Girls.G-Dating is bedoeld voor iedereen van achttien jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. De website richt zich uitsluitend op dating voor gays en lesbiennes. Deelnemers komen eenvoudig en snel in contact met elkaar op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Bij het inschrijven op het platform zijn er twee mogelijkheden: een gratis account en een "VIP" account. Met het gratis account kan je al best veel, maar het VIP account geeft de volgende extra mogelijkheden: de mogelijkheid om persoonlijke berichten te versturen en te lezen, de mogelijkheid om FotoZapper te gebruiken, de mogelijkheid om laatste bezoekers van je profiel te bekijken en de mogelijkheid dat verzonden berichten altijd leesbaar blijven. De actuele prijzen voor VIP toegang zijn:
- 1 Maand VIP € 24,99 per maand
- 2 Maanden VIP € 19,99 per maand
- 4 Maanden VIP € 14,99 per maand

Klantenservice van Girls.G-Dating

Het kan natuurlijk zo zijn dat je contact op wilt nemen met de klantenservice van Girls.G-Dating, bijvoorbeeld om een nepprofiel te melden of voor een vraag over je VIP toegang. Het bedrijf heeft een veelgestelde vragen pagina op hun website waar veel informatie te vinden is, maar als het antwoord op jouw vraag er niet bij staat kan je het beste het reactieformulier invullen. Ben jij al deelnemer van de website? log dan eerst in en vul daarna pas het reactieformulier in. Op die manier heeft het bedrijf de benodigde gegevens al direct bij de hand.

Ervaringen, klachten en tips over Girls.G-Dating

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien beter links kunnen laten liggen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review