G dating ervaringen en reviews van andere mannen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

G dating

Voor homoseksuele mannen zijn er diverse datingsites te vinden waar zij op zoek kunnen naar een one night stand of serieuze partner. Een van die sites is Guys-Dating.nl, je kunt er gratis een profiel maken om te beginnen met je zoektocht. Maar wat mag je van een datingservice als deze verwachten? Zul je snel resultaat hebben? Wat kost het per maand? Hoe makkelijk of lastig is het om je abonnement weer op te zeggen? In deze inleiding lees je een korte beschrijving over deze datingsite en in de reviews van consumenten op onze site vind je alle opmerkingen, klachten en tips die andere gebruikers met je willen delen.

Over G dating

G dating is een datingsite die net als vele andere eigendom is van Amazing Bits BV uit Nijmegen. Doordat deze firma meerdere van dit soort sites beheert beschikt het over een eigen netwerk dat het Safe Dating Networks genoemd wordt. Op die manier kun je als gebruiker jouw profiel op diverse sites laten zien om de kans op succes te vergroten. De datingsites van dit bedrijf bevatten volgens eigen zeggen bovendien geen nepprofielen zodat je niet bang hoeft te zijn dat je aan het lijntje gehouden wordt.

Aanmelden bij G-dating.nl

Tijdens je aanmelding bij G-dating.nl maak je een profiel en laat je aan de hand van foto's en een omschrijving zien wie je bent. Deze aanmelding is gratis en je kunt daarna gebruik maken van een aantal basisfuncties van de site. Om echter volledig van alle mogelijkheden van Guys-Dating.nl gebruik te kunnen maken zul je een betaald abonnement af moeten sluiten. Pas dan kun je zonder belemmeringen alle foto's op profielen van andere gebruikers bekijken en berichten versturen en ontvangen naar wie en wanneer je wilt.

Abonnementen bij G-dating

Er zijn bij G dating verschillende abonnementen die je kunt kiezen. Ze bieden in principe allemaal dezelfde functies, het verschil zit hem in de looptijd van het lidmaatschap. Zo kun je al voor een maand lid worden voor een bedrag van € 24,99. Voor een abonnement van twee maanden betaal je € 19,99 per maand en als je vier maanden lid wordt zakt dat bedrag naar € 14,99 per maand. De maandelijkse kosten betaal je via veilige methodes zoals iDEAL of creditcard. Houdt er wel rekening mee dat deze abonnementen bij Guys-Dating.nl automatisch verlengd worden als je niet op tijd opzegt.

Opzeggen bij G-dating

Wil je jouw G dating abonnement opzeggen? Volgens de site kan dat heel eenvoudig door de automatische verlenging stop te zetten in het menu van je profiel. Het is echter raadzaam om ook contact op te nemen met de klantenservice van deze datingsite om er zeker van te zijn dat je lidmaatschap ook echt beëindigd is.

Reviews en commentaren over G dating

Als jij onlangs lid bent geweest of nog steeds abonnee bent bij deze datingsite dan ben je van harte welkom om jouw ervaring met ons te delen. Door een G dating review op onze website achter te laten help je onze lezers om beter te begrijpen wat deze datingsite precies te bieden heeft. Je kunt jouw beoordeling voorzien van een maximaal aantal van 5 sterren om aan te geven hoe tevreden jij bent met dat wat er geboden wordt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review