Ematching

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Ematching

Technologie van vandaag de dag maakt communicatie en dus ook het zoeken van een (potentiele) partner steeds makkelijker. Ben jij opzoek naar een geschikt dating platform, waar je hoger opgeleide singles kunt vinden? Dan is E-matching wellicht wel een interessant bedrijf, daar zijn ze namelijk gericht op daten, met oog voor een hoge opleiding.

Wel wil je er natuurlijk zeker van zijn dat het het waard is om met E-matching te beginnen. Kan je er eigenlijk wel op rekenen dat E-matching aan jouw specifieke wensen zal voldoen? Wat voor ervaringen doen consumenten op die al eens eerder van hun diensten gebruik hebben gemaakt? Om precies daar antwoord op te krijgen en meer te leren over E-matching, kun je op onze ErvaringenSite, reviews en beoordelingen lezen.

Diensten E-matching

E-matching is een online dating portaal bedoeld op mensen in contact met elkaar te stellen, vaak met als doel om hoger opgeleide singles, aan een duurzame relatie te helpen. Daarbij geven ze zelf aan dat dit zowel om heterorelaties als gay of lesbische relaties gaat. Naar eigen zeggen proberen ze deze missie te realiseren door vele actuele profielen toegankelijk te maken, tevens worden oude niet actieve profielen verwijderd. Daarnaast worden profielen handmatig gecontroleerd.

Eigen blog

Het bedrijf heeft ook een eigen online magazine, deze blog bestaat uit allerlei diverse artikelen. Logischerwijs hebben deze veelal te maken met daten in het algemeen, online daten en allerlei zaken die hier bij kunnen komen kijken. De artikelen bestaan uit verschillende type thema’s, zo hebben ze polls, columns, dating vragen, dating tips en meer. De artikelen op de site van E-matching kan je gratis lezen, hier heb je (momenteel) geen account voor nodig.

Lid worden E-matching

Hoe wordt je nou lid bij E-matching en kost dit geld? Op dit moment kan je gratis een account aanmaken bij E-matching, daarbij krijg je toegang tot een soort basis profiel. Dit noemen ze een ‘’passief lidmaatschap’’, een passief lid kan hetzelfde als een ‘’actief lid’’ (de betaalde versie), maar kan niet zelf initiatief nemen. Zo kan je bijvoorbeeld dus niet zelf als eerste een berichtje sturen. Als passief lid kan je wel kosteloos op berichten reageren (max. 5 per dag), als je deze ontvangt van een actief lid. Passieve leden die 32 weken lang niet hebben ingelogt, worden van het platform verwijderd.

Een actief lidmaatschap kan je aanschaffen voor verschillende termijnen, bijvoorbeeld 1, 3 of 6 maanden, dan betaal je eenmalig een bedrag. Ook kan je doorlopend elke maand betalen. Betalingen kunnen worden voltooid met iDEAL, Creditcard of via bankoverschrijvingen. Als je via bankoverschrijvingen wilt betalen moet je wel even bij je bericht je username vermelden. Ook heb je een herroepingsrecht van 14 dagen, wel is dit onderhevig aan bepaalde eisen, neem die op de site van E-matching door, naar wens.

Schrijf een review

Al ooit gebruik gemaakt van het portaal van E-matching? Dan zijn we benieuwd wat voor ervaringen je bij ze hebt opgedaan. Kan je complimenten achter laten, of juist niet? Zou je E-matching aan andere consumenten aanraden? Wat ging goed en wat moet er beter? Door dit soort onderwerpen te beschrijven in de vorm van een review, kan je andere geïnteresseerde consumenten helpen. Dan kunnen ze wellicht beter inschatten hoe E-matching nou écht in de werkelijkheid bevalt. Meer informatie over ze kan je in de vorm van reviews en beoordelingen vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review