Datingeasy

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Datingeasy

Heb jij je wel eens ingeschreven op een dating website? Bij Dating easy bijvoorbeeld? Of je nou op zoek bent naar de ware liefde van je leven, of gewoon iemand om een leuke tijd mee te hebben. Op het internet vind je ze allemaal. Wanneer je van plan bent om je persoonlijke leven met iemand te gaan delen en dit te beginnen via het internet, moet je wel heel voorzichtig zijn. Je hoort tegenwoordig zoveel rare verhalen. Van mensen die na hun afspraakje thuiskomen en hun huis leeggetrokken vinden omdat de dief met de romeo onder een hoedje speelt, Of catfishing, waarbij iemand zich online voordoet als iemand anders en geld probeert los te peuteren. Daarom is het belangrijk goed onderzoek te doen voordat je je inschrijft op een webshop of webwinkel. Wat is het doel van het achterlaten van persoonlijke informatie, en hoe gaat de webshop met deze gegevens om? Heeft u ervaring met Dating easy? Vertel ons uw beoordeling en laat een review achter.

Over Dating easy
Dating easy is een website waar singles zich kunnen laten inschrijven en andere singles ontmoeten. DatingEasy.nl is een site van Klikmedia B.V. en staat ingeschreven op de Kerkenbos 1057c in Nijmegen. Ze staan sinds 2019 als webshop ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. Voor mensen die een e-mail naar de mensen achter deze website willen sturen wordt een email adres gegeven.Net zoals bij heel veel datingsites kun je de website niet bezoeken zonder dat je je eerst volledig hebt aangemeld. Het is dus moeilijk om je vooraf een bepaald beeld te vormen over deze site. Het wordt nog moeilijker gemaakt wanneer dating websites zelf nogal geheimzinnig doen over hun bedrijf en valse reviews plaatsen. Daarom is een reviewsite enorm belangrijk voor deze sector webshops.

Producten en diensten van Dating easy
Dating easy heeft niet zozeer een echte doelgroep, zoals je wel ziet bij andere datingsites. Er zijn datingsites die voorzien in de behoefte om een partner met een bepaalde seksuele voorkeur met elkaar in contact te laten komen, datingsites voor alleenstaande ouders, en ook datingsites voor mensen uit een bepaalde regio. Dating easy houdt alle deuren open. Het aanmaken van een profiel is gemakkelijk. Nadat je je hebt aangemeld en je hebt voldaan aan de identificatieplicht kan je je profiel voor een klein bedrag online zetten. Zodra je profiel geactiveerd is, kan je met anderen in contact treden. Foto’s en telefoonnummers uitwisselen kan alleen tegen extra betaling.

Complimenten klachten en tips over Datingeasy
Dating easy verklaart dat ze geen nepprofielen in hun bestand hebben. Dit gebeurt namelijk best vaak in datingsites: De nepprofielen zijn vaak van uiterst aantrekkelijke personen die enkel als taak hebben je zo lang mogelijk aan de praat te houden, zodat je steeds meer betaald. Heeft u dit ook wel eens ervaren? Wat vind u van deze online datingsite? IS deze beter dan andere site, of juist niet. Laat ons weten wat u is opgevallen. Wij zijn heel erg benieuwd naar uw persoonlijke ervaringen en uw beoordeling over deze online datingsite.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review