Winterbanden

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Winterbanden

Met de juiste banden onder je auto weet je zeker dat je veilig de weg op kunt. Het is daarom verstandig om in de koude maanden voor winterbanden te kiezen. Je kunt deze tegenwoordig vrij eenvoudig online bestellen bij aanbieders zoals Winterbanden nl. Wij weten uit ervaring dat het verstandig is om eerst de reviews van consumenten op onze website te lezen zodat je kunt peilen wat andere klanten over de service, kwaliteit en prijzen van deze webshop te zeggen hebben.

Over Winterbanden nl

Winterbanden.nl

BV is een onderneming die gevestigd is in de Simon Stevenstraat 1 in Strijen. Dit bedrijf claimt de grootste online-winterbanden webwinkel van Nederland te zijn. In totaal worden er bijna 90.000 artikelen te koop aangeboden die je bij een van de montagelocaties verspreid door het land kunt laten monteren. Zo kun je onder andere terecht bij Winterbanden nl in Den Haag, Waalwijk, Alphen aan den Rijn of Emmen.

Winterbanden nl contact

Als je contact wilt opnemen met Winterbanden.nl dan kun je een bericht via Facebook messenger sturen of bellen naar de klantenservice via het telefoonnummer 0900 - 44 555 44. Je kunt daar bijvoorbeeld terecht als je vragen hebt over een couponcode van Winterbanden nl.

De producten van Winterbanden.nl

Bij deze webwinkel kun je online winterbanden kopen van bekende merken zoals Pirelli, Vredestein en Goodyear. Daarnaast zijn de Hankook winterbanden bij klanten van deze aanbieder enorm populair. Uit de winterbanden test 2021 blijkt bovendien dat deze online shop een groot deel van de beste banden in het assortiment heeft opgenomen. Via het zoekfilter op de site vind je de modellen die onder jouw auto passen. Je kunt zoeken op de juiste bandenmaat of op het soort auto dat je rijdt. Bovendien kun je bij deze aanbieder naast dit soort banden ook kiezen voor vierseizoenenbanden en zomerbanden. Houdt er bovendien rekening mee dat rijden in de sneeuw met zomerbanden erg gevaarlijk en in bepaalde landen zelfs verboden is.

Winterbanden vs. Zomerbanden

Als je met de auto op vakantie gaat naar de sneeuw dan is veiligheid het allerbelangrijkst. Kies daarom voor winterbanden in Duitsland, Frankrijk of Oostenrijk. Zo voorkom je gevaarlijke situaties en eventuele boetes in landen waar dit soort banden verplicht zijn. Bij deze aanbieder kun je zelfs kiezen voor de beste winterbanden met velgen zodat het monteren nog makkelijker is.

Winterbanden nl retouren

Het kan voorkomen dat je na ontvangst toch niet tevreden bent over een bepaald product van deze aanbieder. In dat geval kun je jouw bestelling binnen 14 dagen naar Winterbanden nl retour sturen. De kosten daarvoor betaal je als klant zelf en het bedrijf vraagt je om in dat geval eerst even contact op te nemen met een van de medewerkers.

Reviews en commentaren over Winterbanden.nl

Jij kunt als klant van deze online bandenwinkel precies vertellen wat andere consumenten te wachten staat. Worden de banden snel en vakkundig geleverd? Hoe zit het met de service bij de montagelocaties? Waar kun je met klachten terecht? Schrijf een Winterbanden.nl review en plaats die op onze website zodat we samen kunnen laten zien hoe goed dit bedrijf scoort wat service, kwaliteit en klachten betreft. Met jouw beoordeling geef je heel simpel de plus- en minpunten van deze aanbieder aan.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook